Barley

Barley

 

Fiatal Árpa

A Barley az ökológiai gazdálkodás elvei szerint gyártott bioinformációs készítmény (Energy BioQuality garancia). A Barley semmiféle adalékanyagot nem tartalmaz, kizárólag körültekintően feldolgozott, fiatalon betakarított (föld fölötti magasságuk 18-20 cm) árpanövényekből (Hordeum vulgare) készül, amelyek a földből és a levegőből ebben az időszakukban szívják magukba a legtöbb hatékony anyagot. A fiatal árpa gazdag természetes forrása az elengedhetetlen tápanyagoknak, ásványoknak és vitaminoknak, ám kivételessége elsősorban az igen gazdag, több mint 20 élő enzim-, rost-, aminosav- és növényi fehérjetartalmában rejlik, mivel szervezetünk ezeket könnyedén fel tudja használni az egészséges növekedéséhez, és ideális prevenciót biztosítanak a patológiai állapotok kialakulásával szemben.

A Barley elsősorban a gyomor, a hasnyálmirigy és a lép, a vékony- és vastagbél, a máj, az epehólyag, a szív, a szívburok, valamint a három sugárzó energetikai pályáit harmonizálja. A meridiánok Vollov-rendszerében (az EAV segítségével történő diagnosztizálásban használatos rendszer) a Barley az ideg-, a szerv-, a kötőszövet-, a zsír- és az ízületi degenerációk, valamint az allergia és a nyirok energetikai pályáira hat jótékonyan.

 

A fiatal árpa…

· pozitívan hat a szervezet enyhe detoxikálására
· támogatja a bélperisztaltikát, és jótékonyan hat a szorulással szemben
· segíti a túlsúly elleni küzdelmet
· csökkenti a rákos megbetegedések és egyéb civilizációs betegségek kialakulását
· felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát
· jótékonyan hat a belső és külső gyulladásokkal és fertőzésekkel szemben
· védi a bőrt a káros sugárzásokkal szemben
· tompítja a testszagokat, és frissíti a leheletet
· csökkenti a belső környezet pH-ját, megújítja az acido-bázisú egyensúlyt
· védi a szöveteket, a nyálkahártyát és a bőrt
· antioxidációs hatásának köszönhetően lassítja a sejtek öregedését
· nagy mennyiségű szerves-vastartalmának köszönhetően javítja a vérképet
· jótékonyan hat a hormonrendszerre
· hosszútávon javítja a pszichikum állapotát

 

A Barley használata:
Magas tápértékének köszönhetően a Barley remek kiegészítője a mindennapi egészséges étrendnek. Használata elengedhetetlen a tavaszi tisztító böjt, a diéták és a fogyókúrák esetében. Erős antioxidánsként védi a testet a szabad gyökökkel, valamint a legkülönbözőbb káros sugárzásokkal (UV, RTG…) szemben, és sugárkezelés után regenerálja a bőrt. Kiválóan alkalmazható megelőzésképpen, de a gyógymód kiegészítőjeként is rákos megbetegedésekkor. Normalizálja a cukorszintet a vérben, és pozitívan hat a hasnyálmirigy működésére, ezért cukorbetegeknek mindenképpen ajánlott. Hathatós segítséget nyújt továbbá a vérszegénység esetében, valamint remekül tisztítja a vért, és javítja a vérképet. Gyulladásellenes hatásainak köszönhetően páratlan egy sor bőrbetegség – akné, allergiás kiütések, foltok – de a belső szervek (máj, szív, tüdő…) krónikus gyulladásos megbetegedéseinek gyógyításában is.

Adagolása:
Megelőzésre szolgáló adag felnőttek számára: 1 gramm Barley naponta 2x
Regenerációs adag felnőttek számára: 2 gramm Barley naponta 2x
3 év alatti gyermekek esetében fél adagot kell használni, idősek esetében az adagot növelni kell.
(1 g Barley = két faadagoló – púpozatlan)

A port keverje el egy pohár hideg vagy langyos vízben (figyelem! Az 50°C feletti hőmérséklet tönkreteszi az enzimeket). Az ital zöldséglével kombinálva rendkívül ízletes. A Barleyt éhgyomorra, minimum 20 perccel étkezés előtt vegye be.
A készítmény használata esetében figyelni kell a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre (be kell tartani az ivórezsimet).
A termék használata klorofilra és árpára túlérzékeny személyek esetében nem ajánlott.
Tárolja száraz, sötét 10-25°C hőmérsékletű helyen!

Comments are closed.

TOP