Specifikus készítmények

Különleges  antiszeptikus készítmények

 

Cégünk kínálatában két különleges, antiszeptikus készítmény is szerepel. Az egyik az Audiron, amely elsősorban fül- és hallásproblémák kiegészítő kezelésére javasolt. A másik a Spironamely spray formájában kapható, és levegőfrissítésre, valamint különböző tárgyak fertőtlenítésére szolgál. Ezek a készítmények kizárólag külsőleg alkalmazhatók.

 

SPIRON
Az illatanyagok lágy, harmonikus kombinációja. Az aromaterápia preventív és gyógyhatású is egyben. Képes stimulálni az immunrendszert, megakadályozni a mérgező anyagok felhalmozódását a testben, és végül, de nem utolsó sorban képes megállítnai a stressz káros hatásának érvényesülését. Nátha, köhögés, megfázás, hörghurut vagy mellékorrüreg-gyulladás esetén a Spiron szabaddá teszi a légutakat, segíti a slejm felköhögését, csillapítja a száraz, ingerlő köhögést. Kellemes illatával segít ellazítani a testet, és támogatja a szervezetben zajló gyógyító folyamatokat. Elég, ha naponta kétszer befújjuk vele a párnánkat vagy a pizsamát. Megfizethetetlen segítőtárs a kisgyermekek és az újszülöttek náthájának gyógyításában. Egy fújással fújjuk be a gyerek ruháját a mellkasa környékén, és ezzel védőpajzsot vonunk köré, amely nem csak a mikroorganizmusoktól, de az őt körülvevő szomorú emberektől is megvédi – higgye el, pár perc múlva az ő ajkukról is mosoly fakad.

 
AUDIRON
A középfülgyulladás, főleg gyerekeknél, gyakori megbetegedés. Elviselhetetlen fájdalom kíséri, amely nem csak a kis páciens erejét meríti ki, de a szülőkét is, hiszen a fájdalom főleg éjszaka jelentkezik. Az Audiron gyógyító hatásait biztosan mindenki nagyra értékeli, aki már átélt több ilyen éjszakát. A gyógyító anyagok és bioinformációk elegye antimikrobiális, gyulladásellenes és fájdalomcsillapító hatású. Akut gyulladás esetén csepegtessünk 1-2 csepp Audiront egy vattapamacsra, és tegyük a fülbe. Krónikus gyulladás (az újabb gyulladás elkerülése érdekében) esetében reggel és este fültisztító segítségével kenjük be a külső hallójáratot Audironnal. Két hét után hagyjunk egy hét szünetet.
Az Audiron kiválóan használható nátha esetén is. Alapos orrtisztítás után könnyedén kenjük be vele az orrlukak bejáratát. A hatékony anyagok (a légzés segítségével) eljutnak az orr mélyebben fekvő rétegeibe és a mellékorrüregbe is. Az orrcseppektől eltérően, amelyek kémiai összetételüknél fogva károsítják az orr nyálkahártyáját, az Audiron rendkívül lágyan és óvatosan hat. A Staphylococcus aureus a leggyakoribb, krónikus náthát okozó baktérium – gyermekek esetében – ám minden antibiotikumra rezisztens. Az Audironban található sarkantyúka természetes antibiotikumot tartalmaz, amely még a legkisebb koncentrációban is a staphylococcus baktériumok 46 törzsével szemben hat.
Alig néhány Energy készítmény használható akut állapotok esetében, és személy szerint meg vagyok győződve, hogy a Vironalt, Droserint, Audiront, Spiront és Flavocelt tartalmazó csomagnak egy olyan háztartásból sem szabad hiányoznia, ahol kis gyermek él.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Trackbacks:0

Listed below are links to weblogs that reference
Specifikus készítmények from Energy Klub Nyíregyháza
TOP