Pentagram krémek

Öt bioinformációs krém

A Protektin, a Ruticelit, a Cytovital, a Droserin és az Artrin segít Önnek, hogy jobban érezze magát.

 

Az egyes szervek regenerálásakor, valamint az adott szerv elégtelen működésével összefüggő egészségi problémák kezelésekor a Pentagram® infokozmetikai készítményeit érdemes kombinálni a Pentagram® gyógynövénytartalmú bioinformációs készítményeinek belsőleg történő alkalmazásával.

Protektin – regalen –    Fa:  máj, epehólyag
Ruticelit – Korolen –     Tűz:  szív, agy
Cytovital – gynex –      Föld:  gyomor, lép, hasnyálmirigy
Droserin – Vironal –      Fém:  tüdő, vastagbél
Artrin – renol – Víz:      Vese, húgyhóly

REGENERÁCIÓ A KRÉMEK SEGÍTSÉGÉVEL

A Pentagram® regeneráció rendszere 5 gyógynövénytartalmú bioinformációs koncentrátumból és 5 gyógynövénytartalmú bioinformációs krémből (infokozmetika) áll.

Az 5 regeneráló krém a hagyományos kínai orvostudomány (hko) 5 eleméhez tartozik. Használatuk számos előnnyel jár:

 • A krémek széles körben alkalmazhatók, hatásaikkal „lefedik” valamennyi fontos szerv működését, ezáltal minden általánosan jelentkező egészségi problémát is.
 • Egyszerre több krém is használható a test különböző pontján, azaz segítségükkel egyszerre több panasz is kezelhető.
 • A krémek tetszés szerint kombinálhatók gyógyszerek szedésével vagy étrend-kiegészítők alkalmazásával.
 •  Nagy előnyük, hogy terhesség, illetve szoptatás alatt is használhatók.
 • Az étrend-kiegészítők valamely összetevőjére (pl. méhviasz) allergiás emberek egészségének visszanyeréséhez megfelelő alternatívát jelentenek a gyógynövénytartalmú krémek.

Mivel a Pentagram® krémek gyógynövényi hatóanyagait illóolajok egészítik ki, könnyedén bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe és onnan a szövetekbe. A bioinformációs krémek használata tehát nemcsak a bőr állapotára kedvező hatású, hanem az energetikai pályák közvetítésével a belső szervek működését is jótékonyan befolyásolja.

Az infokozmetika használatának módja

 • akut esetben, megelőzésképpen;
 • évszakok szerint;
 • az adott szerv vagy az adott energetikai pálya (meridián) fölött;
 • a reflexzónákon vagy az akupunktúrás pontokon;
 • a Pentagram® gyógynövénytartalmú koncentrátumaival végzett regeneráló kúra támogatásaként.

 

 A gyógynövényes infokozmetika egyedülállósága

 

A Pentagram® regeneráló krémei egyedülálló módon 50%-ban tartalmaznak gyógynövénykivonatokat.
A gondosan összeállított kompozíciókat emellett bioinformációk gazdagítják, amelyek felerősítik a növényi hatóanyagok jótékony hatását. A krémek zsíros hordozóanyaga természetes növényi olajokból készül, amelyek vitathatatlan előnye a magas tápanyag- és vitamintartalom (ricinus-, lenmag-, szója-, mák- vagy kendermag-olaj). Hatóanyagaik közé tartoznak továbbá a liposzómák, az AHA savak és a lecitin, amelyek jelentős mértékben hozzájárulnak a kiváló minőséghez. Elválaszthatatlan alkotórészük a Podhájska forrásból (Szlovákia) származó termálvíz. Ez a harmadkori, energiadús tengervíz magas nyomáson, 80°C hőmérséklettel tör a felszínre, számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

Regenerációs, fertőtlenítő,
tisztító, gyulladásgátló, vérbőséget keltő hatása tartósabb és mélyebb, mint a Holt-tenger vizéé. A krémek alkotórészei még az erős gyulladásellenes hatású kálium-humát, valamint a ritka, értékes gyantákból vett kivonatok (mirha, tömjén, sárkánycserje), amelyek biztosítják a krémek maximális regeneráló hatását. A Pentagram® krémek kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak stabilizátorokat vagy szintetikus illatanyagokat, ezért nem okoznak kellemetlen bőrreakciókat.

 

 Tippek a Pentagram® krémek használatához

 • A bőr mélyebb regenerációjához bármelyik krémből készíthető pakolás pár csepp Fytomineral hozzáadásával. A pakolást hagyja 15-20 percig hatni, majd langyos vízzel mossa le. Ezt követően alkalmazza valamelyik krémet.
 • A krémek felhasználhatók emulziós fürdő készítéséhez is (tegyen a kádba 2-3 cm-nyi krémet). Ez a fürdő a Biotermal fürdősóval együtt még hatékonyabb. A krémek fürdés utáni használatával támogatja a bőr jobvérellátását.
 • Általában a krémeket vékony rétegben kenje a bőrfelületre, konkrét panasz esetén azonban vastagabb réteget vigyen fel.
 • A bioinformációs krémekkel bármilyen más, természetes olaj (pl. nerc-, csarab-, olíva- vagy kendermagolaj)feljavítható.
 • Aromaterápiás masszázshoz a bioinformációs krémet olyan illóolajjal kombinálja, amely megtalálható a készítményben (l. az egyes krémek összetételét).
 • A krémek mindennapos nappali és/vagy éjszakai használatra alkalmasak. Óvják a bőrt az UV sugárzástól,és táplálják.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Trackbacks:0

Listed below are links to weblogs that reference
Pentagram krémek from Energy Klub Nyíregyháza
TOP