Drags Imun

Drags Imun

 

A Croton lechleri amazóniai fából származó, tiszta kaucsuktejet tartalmazó, bioinformációs készítmény, az őslakosok Sangre de drago („sárkányvér”) névvel is illetik.

Energetikai pályák

A Drags Imun elsősorban a lép-hasnyálmirigy, a gyomor, a hármas melegítő, a vékonybél és a vastagbél energetikai pályáit harmonizálja. Tudományos kutatások bizonyították, hogy a Croton lechleri fa sűrű kaucsukteje erős baktérium-, vírus- és gombaellenes, valamint antioxidáns hatású. Évszázadok óta alkalmazzák a latin-amerikai népi gyógyászatban, napjainkban pedig átfogó tudományos kutatások tárgyát képezi. A kaucsuktej nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat (proantocianidinek), többféle alkaloidát, például taspint és a tannint, illetve egyéb anyagokat. Ezek együttes hatásának köszönhetők a Drags Imun kivételes gyulladásellenes, sebgyógyító és daganatellenes tulajdonságai. A készítmény belső és külső használatra egyaránt alkalmas.

Alkalmazása

Jelentős segítséget nyújt olyan légúti megbetegedésekben, amelyek az influenza A és B vírusai, az adenovírusok, a retrovírusok és a parainfluenza-vírusok hatására alakulnak ki. Csillapítja a lázat, jótékonyan hat A és B típusú májgyulladás (hepatitisz) esetén. Ugyancsak jól alkalmazható herpeszre, valamint a cytomegalovírusok és az Epstein-Barr vírus okozta megbetegedésekre (pl. mononucleosis infectiosa). Csillapítja a vérzést, ezért alkalmas kisebb-nagyobb felületi sebek kezelésére. Összehúzó hatású, így segítséget jelenthet aranyér esetén. Sebgyógyító hatása ugyancsak figyelemre méltó; felgyorsítja a sebek, a szövetek, a bőr, az afták gyógyulását, valamint enyhíti a hegképződés következményeit.

Kiváló kiegészítő készítmény a Helicobacter pylori baktérium okozta gyomor- vagy nyombélfekély gyógyításakor. Gyulladáscsökkentő hatása miatt szintén jól alkalmazható a vékonybél Crohn-betegsége, illetve fekélyes vastagbélgyulladás (colitis ulcerosa) esetén. Támogatja a lép, a hasnyálmirigy, a pajzsmirigy és az immunrendszer működését. Méregteleníti az emésztőrendszert, ezért hasznos hasmenéssel járó fertőzésekben (E. coli, Enterobacter, Salmonella). Tisztítja a vért, aktiválja a csontvelőt, előnyösen befolyásolja a vérsejtek regenerációját vérszegénységben és leukémiában szenvedőknél. Javítja a csontok és az ízületek állapotát (arthrosis, arthritis). Jótékony hatású fogágy-gyulladásnál, fogínyvérzésnél, előrehaladott fogszuvasodásnál, valamint foghúzás után.

Védi a központi idegrendszert, hasznos lehet sclerosis multiplexben és Parkinson-kórban. Jelentős a készítmény stressz elleni, szexuális serkentő és általános erősítő hatása. Energiával tölti fel a szervezetet fáradtság és kimerültség esetén. Daganatellenes (citosztatikus) tulajdonságú.

Összetétele:

A Croton lechleri amazóniai fából nyert, 100%-ban természetes kaucsukgyanta. Tartósítószert nem tartalmaz.

Adagolása:
A Drags Imun belső és külső használatra egyaránt alkalmas készítmény.
Belső használatra:
egyszeri adagja maximum 10 csepp, naponta 1-3-szor. Akut panaszoknál: naponta 3×7 csepp. Krónikus panaszoknál: naponta 3×3 csepp.
Vízzel hígítva fogyasztható, étkezés után.
Torok- és szájöblögetés
esetén 3-5 cseppnyit adjon egy pohár vízhez.
Fogágy-gyulladás
esetén a készítményt közvetlenül a fogkefére kell csepegtetni.
Három hét használat után tartson egy hét szünetet.
A test méregtelenítésének támogatásához növelni szükséges a bevitt folyadékmennyiséget. Külső használatra, sérülés esetén közvetlenül a sebre csepegtethető.
Használat előtt felrázandó!

Figyelem! A Drags Imun és az immunválaszt csökkentő (immunszuppresszív) készítmények együttes használata nem javasolt.
Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Állapotos és szoptató nőknek nem ajánlott.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
A készítmény a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyasztható (nap/hó/év).
Száraz, 10-25 °C hőmérsékletű helyen tartandó. Óvja a fagytól!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Trackbacks:0

Listed below are links to weblogs that reference
Drags Imun from Energy Klub Nyíregyháza
TOP