Balneol

Balneol

 

A BALNEOL bioinformációs, aromaterápiás, huminokat, illóolajokat és ricinusolajat is tartalmazó, magas koncentrátumú fürdőolaj.

A fürdő nem habos, és magas koncentrátumú. 110 ml Balneol megfelel 400 ml fürdőadaléknak. A Balneol tartalmaz tuját, kámfort, litseyumot és styraxot is. Harmonizálja a húgyhólyag, a vese, lép és hármasmelegítő meridiánokat. A jin összekötő meridiánját, a vastagbél és a vékonybél összekötő meridiánját, és még mást is, így pozitívan befolyásolja azokat a problémákat, amelyek ezekből erednek. Mindenki hallott a tőzeg fürdőkről és ezeknek a pozitív hatásáról. A tőzegben található nagyon sok a testre pozitívan kiható anyag, de nagyon kevesen tudják azt, hogy mi az ami a tőzegben található, és igazán hatékony a szervezetre.

Ez a csodás anyag található a Balneolban is, és ezek a humin anyagok. Nagyon bonyolult összetétele van, és úgy keletkeztek, hogy lassacskán estek széjjel az organikus anyagok az oxigén befolyása alatt. A természetben a humin anyagok megtalálhatók a tőzegben, mindenféle iszapokban, fekete földben, de a legtöbb van a barnaszénben, a harmadkori őserdőkben a mocsarakban, így keletkeztek mindenféle szenzációs természetes anyagok, és így keletkezett ez a szenzációs természetes anyag, amelyet használhatunk az emberi egészség javítására.

 

A fekete talaj titka. Azokon a részeken ahol a fiatal barnaszén feltör a felszínre, ott az emberek ezt úgy hívják hogy fekete talaj. Oda jártak már régóta az emberek a fájós lábaikat áztatni. De a modern tudomány ezeknek a tavaknak titkára rájött. Kutatással bebizonyították, hogy a víz amely tartalmaz humin anyagokat, amelyek a barnaszénből váltak ki, ez a víz nagyon jól mérsékeli a penésznek a növekedését. Fürdővíz vagy valami több is. Az emberi szervezetre a bioinformációs Balneol fürdő egyszerre több szinten is hat. A hatóanyagok befolyásolják egyenesen a bőr felszínét, vagy a tüdőn keresztül jutnak el a bélrendszerbe. A bioinformációk amelyek a Balneolban találhatók egyszerre harmonizálják a szerveket a reflexzónákon és az energiapályákon keresztül. A ricinusolaj a fürdő után a bőr felületen hagy egy filmet, fürdés közben a fürdővíz és a test között anyagcsere lép fel. A tömény salakanyagok jutnak ki a testből hirtelen, és a nem tömények fordítva jutnak be a testbe. A Balneolban található elsősorban kálium, és több mint 30 más elem. Hogy ez az anyagcsere létrejöhessen, a vérben kellene hogy több alkalikus anyag legyen . A fürdő a leghatékonyabb reggel vagy este, mert ebben az időben az alkalikus anyagoknak a mennyisége a testben a legmagasabb.

Egy kis teszt. Ha bemártjuk a lakmuszpapírt a fürdés után a vizeletbe, és az enyhén bepirosodik, akkor a fürdés jól volt elvégezve, azért mert a Balneol tartalmaz illóolajakat a növényekből. Egyidejűleg a Balneol terápiával egy időben tudjuk elvégezni az aromaterápiát. Az illóolajak a melegvízben elpárolognak, és baktériumölő hatása van, segíti a légzést, a tüdőn keresztül könnyen eljutnak a vérrendszerbe, gyorsan nyugtatják a pszichikai állapotokat, és az izom nyugtatásához vezet. A fürdő a humin anyagokkal és az illóolajakkal úgy hat, hogy detoxikációs méregtelenítő hatása van, serkenti a vérkeringést, és mobilizálja az immunrendszert. Az illóolajok befolyásolják az anyagcserét és a központi idegrendszert. A bőrt kellemesen lehűti és felfrissíti. Az aromaterápiás fürdő a fáradt testnek energiát ad és életerőt, életfrissességet.

Hogyan csináljunk magunknak egy otthoni fürdőt és hogyan fürödjünk. Egy általános fürdőkádban megfelel egy egészséges embernek. A test nyakig benne kell hogy legyen a vízben és a víz nem szabad hogy forró legyen.

Általában azt javasoljuk, hogy 32-36 C ° legyen, ne tartson tovább a fürdő mint 10-15, maximum 20 perc. A 20 perces fürdő már nagyon fárasztó. A fürdés után egy hideg zuhanyt kellene venni, amely erős ingerlést hoz elő, és mobilizálja az ellenálló képességet a szervezetben. A fürdő után ugyanúgy javasoljuk bekenni a fájdalmas részeket a testünkön az Energy krémekkel. Az Artrin nagyon jó az izületi problémáknál. A Droserin amikor gond van a gerincünkön, és a nyakcsigolyákkal van probléma a lapockáig, a Protektin a bőrfelületre, amikor kiütések vannak a bőrön, a Ruticelit érproblémáknál és ugyanúgy az izületi problémáknál, a Cytovital a cellulitisnél nagyon hatékony, amikor azt akarjuk hogy az öregedést lassítsuk, hogyha olyan érzésük van, hogy a krém nagyon erős, azt is lehet vízzel hígítani.

Mikor és hogyan használjuk a fürdőt?

A huminok az egész test regenerációját biztosítják. Jó hatású mozgássérült embereknél, a humin fürdőnek nagyon pozitív hatása van az izületek regenerációjára csukló, rheuma, artrózis, keresztcsont és hátgerinc problémánál.

Olyan illóolajokat is tartalmaz ami segíti a bőr és az izületek jobb vérellátását. Ezek a helyek utána jobban vannak ellátva tápanyagokkal és oxigénnel, és így sokkal gyorsabb az izületek és sejtek regenerációja. Több oxigént kapnak a szövetek és gyorsabban regenerálódnak a fájdalmak.

Nagyon jó izomgörcsök esetén, inak fájdalmainál. Nagyon hatékony bokák duzzanatainál, dagadásoknál, felszabadítja a nyirokrendszert.

A bőr gyulladásainál, bőrbetegségeknél, övsömörnél, ekcémánál, pikkelysömörnél, herpesznél, segíti a sejtek oxigénnel való ellátását, ezért úgy hat mint anti-oxidáns.

 Megköti a szabad-gyököket melyek a sejteket rongálják, ezért fiatalító hatású. A huminok lassítják a rákos sejtek növekedését, és antivirusos hatása is van főleg a herpeszvirusokra.

 Balneoltherápia: a fürdő összenövéseknél is nagyon hatékony és segíti a felszívódást a véraláfutásoknál és hematómiáknál, segíti a gyorsabb gyógyulást.

A kámfor és a tuja éterikus olaj nagyon hatékony az asztmánál.

Alkalmazása

 • A tőzegből származó kálium-humát – ásványianyag- és illóolaj-tartalmának köszönhetően – méregteleníti és regenerálja a testet, antioxidáns hatású, valamint támogatja az immunrendszer működését;
 • Előnyösen hat az ízületek regenerációjára, jótékony hatású nehéz mozgás, hátfájás, reuma, arthrosis, arthritis és köszvény esetén;
 • Regenerálja a zúzódásokat, az izomhúzódást és a töréseket;
 • Enyhíti az izom- és íngörcsöket;
 • Az illóolajok baktérium- és vírusellenes hatásúak, megkönnyítik a légzést, enyhítik a panaszokat légcsőhurut, asztma, köhögés és megfázás esetén;
 • A tüdőn át a véráramba kerülve nyugtatják a lelket;
 • Jól alkalmazható pikkelysömörre, gyulladt, ekcémás bőrre és aknéra;
 • Segíti a hámréteg és a bőr mélyebb rétegeinek vérellátását, hidratálja a bőrt;
 • Hatékony a bőrgombákkal szemben;
 • Elősegíti a véraláfutások és a vérömlenyek felszívódását;
 • Gátolja a hegesedést;
 • Segíti a nyirokkeringést és a méreganyagok eltávolítását a testből, közömbösíti a szabad gyököket, hozzájárul a sejtek megfelelő oxigénellátásához; jótékonyan hat az alsó végtagok duzzanata esetén;
 • Kiváló kiegészítő készítmény nőgyógyászati és urológiai betegségek kezelésekor;
 • Támogatja a szívműködést és a vérkeringést, kiválóan alkalmazható kiegészítő készítmény érbetegségekben és aranyérre.

Adagolás :

A Balneol fürdőadalék erős koncentrátum, ezért elég 1 kupak 1 kád 32-36 C ° -os vízbe.

A kupakot a Balneol kiöntése után jól mossák ki vízzel.

Lehetőleg merüljünk nyakig a vízbe.

A vízben tartózkodás alkalmanként 10-15, maximum 20 perc.

Fürdés után a kádat alaposan öblítse ki!

A fürdőt ismételjük hetente egyszer, maximum háromszor szükség szerint.

Fürdés után használhatjuk a bioinformációs PENTAGRAM krémeket.

Használjuk az egészség és a hosszú élet megőrzése érdekében !

Comments are closed.

TOP