Silix

Silix

 

Fehér gyémánt, Balsamio, Silix

Ahhoz, hogy fogaink olyan kemények és szépek legyenek, mint a gyémánt testünknek maximális gondoskodást kell nyújtanunk. Most bemutatunk Önöknek három olyan bioinformációs fogkrémet – Fehér gyémánt, Silix, Balsamio , amelyeket az Energy cég speciális technológiája alapján fejlesztettünk ki. A fogrémek alapösszetevője a Podhajská forrásból származó harmadkori tenger termálvíze , amely egy sor hatékony ásványt és sót tartalmaz. Ez az ínyre összehúzó hatást kifejtő víz a létező legjobb tisztítószer.

A gyógynövények speciális elegyét a termálvízben tárolják, és a növényekből kiválasztódnak a hatékony anyagok, valamint ásványok.

Az Energy cég fogkrémeiben a gyógynövények mennyisége eléri az 50%-ot is. A készítményekben található illatosító anyag a kellemes illat biztosítása mellett felfrissíti a szájat, fertőtlenít és regenerál. A szóban forgó anyag speciálisan kiválasztott antimikrobiális, antibakteriális, vírusellenes és gombaellenes hatásokkal bíró illóolajakból áll.

Azt javasoljuk, hogy mind a három fogkrémet felváltva használja, hiszen mindegyik más-más energetikai pályát segít a testben. A szájüreg tisztítása során a természetes anyagok és az információk egyszerre hatnak a fogakra, valamint az azokkal összeköttetésben levő szervekre. A fogkrémeknek rendkívül segítő a tisztító hatása, habzásuk közepes. Méregtelenítés folyamatát felgyorsító lenolajat, illetve a fogzománcra pozitívan ható lecitint tartalmaznak. Ezek az anyagok a növényi illóolajakkal együtt antibakteriális védő réteget hoznak létre a fogzománcon. A készítmények ezen kívül termálvízből származó fluoridokat és olyan bioinformációkat tartalmaznak, amelyek felgyorsítják a szükséges elemek és ásványok – fluor, mész – felszívódását. A bioinformációk felgyorsítják továbbá a felesleges fluor, illetve a nehézfémek ( főleg a higanyt és az ezüstöt, amelyek a fogtömések elkészítéséhez használatosak) kiválasztódását a testbol.

Minden fogkrémnek eltérő a frissítő ereje, és hatásaikat kölcsönösen kiegészítik.

A fehér gyémántnak enyhén frissítő az íze, a Silexnek közepesen frissítő a Balsamio pedig erősen frissítő ízzel rendelkezik.

Az analitikus elemzések szerint a Fehér gyémánt, a Silix és a Balsamio fogkrémek a Mengyelejev féle periodusos rendszer több mint 50 elemét tartalmazzák.

Silix

Silix – A szövetek szilárdságára ható, nagy mennyiségu kolloidszilíciumot tartalmazó bioinformációs fogkrém.

Elsosorban a szív, a vastagbél, a vese, a máj és a húgyhólyag ínizomzatának energetikai pályáinak harmonizációját segíti. A perui amazóniai oserdokbol származó, gyulladásgátló kopaiva balzsamot tartalmaz

A tisztaság érzése, valamint a közepesen eros frissesség és védelem a szájban rendkívül hosszantartó.

Gyógynövények összetétele:
Zsurló, somkóró, árnika, japán akác, édesgyökér, vérfu, zsálya, noszirom

Illatosító anyagok:
Benzoe, citrom, kardamon, menta, kopaiva

A fogakon tükrözodik az ember egészségi állapota

A fogak állapotát befolyásoló egyik legfontosabb tényezo a szájüreg pH értéke. Abban az esetben, ha savas reakció lép fel, a fogzománc károsodást szenved. Aki azt akarja, hogy egészségesek legyenek a fogai, annak úgy kell táplálkoznia, hogy az emésztéssel ne alakítson ki kedvezotlen klímát a fogazata számára.

Mit tegyünk fogínygyulladás esetébenfl

Fogínygyulladásban szenvedoknek minél gyorsabban változtatniuk kell az étrendjükön, és eme egyszeru tett, akár fél éven belül megnyugtathatja a fájó fogakat, sot megállíthatja a károsodás folyamatát is.

Szájvíz: fogmosás után csepegtessen pár csepp Drags Imunt a csupasz fognyakra. A Drags Imun ún. sárkányvért tartalmaz, amely nagyon jó összehúzó hatással rendelkezik, segít megállítani a vérzést és gyulladásgátló hatással bír. Ez a készítmény tökéletesen helyettesíti a szájvizet.

Belsoleg szintén használhatja a Drags Imunt a Cytosannal együtt, amely humátokban gazdag és védi a beleket. Külsoleg az Artrin bioinformációs krém használatát, belsoleg a vesetevékenységet segíto valamint a test ásványgazdálkodását befolyásoló Renol cseppek használatát javasoljuk.

Kerülje el a túlságosan fluoros környezet kialakítását. Abban az esetben, ha a szervezetben túl sok a fluor, szétesnek a fogak és csökken a testben levo szövetek szilárdsága és rugalmassága.

Kellemetlen szájszag: okát a rossz gyomormuködésben találhatjuk. Ebben az esetben a szájüreg tisztítása mellett az alábbi készítmények egyenkénti fogyasztását javasoljuk: Regalen, Gynex, Drags Imun, Cytosan. A gyorsabb hatás elérése érdekében elképzelheto két, esetleg három szóban forgó termék kombinálása is. A gyógymód táplálkozásváltoztatással is kiegészítheto, csakúgy, mint a már említett fogínygyulladás esetében.

Afták és sömörök. Ebben az esetben külso és belso használatra is segíthet a Drags Imun, csak belso használatra pedig a Cytosan javasolt. A benne található anyagok eliminálják a herpesz-vírusokat.

Nyelv: fogmosáskor ne feledkezzen meg a nyelvérol sem. A fogkrém dobozán található kép egyértelmuen elárulja, hogy milyen kapcsolatok vannak az egyes szervek és a nyelven levo reflexív zónák között.

Az analitikus elemzések szerint a Fehér gyémánt, a Silix és a Balsamio fogkrémek a Mengyelejev féle periodikus rendszer több mint 50 elemét tartalmazzák.

Példa a Fehér gyémántban található elemek mennyiségét illetően:

Elem

mg.kg-1

Elem

mg.kg-1

Elem

mg.kg-1

Elem

mg.kg-1

Al

21

Cr

0,41

Mg

60

Si

67

Ag

0,082

Cs

0,6

Mn

0,38

Sn

<0,2

As

0,14

Cu

0,64

Mo

0,2

Sr

24,6

B

13

Fe

30

Na

5100

Ta

0,15

Ba

5,3

Ga

0,008

Nb

1,1

Te

<0,5

Be

<0,02

Ge

0,09

Ni

2,8

Th

0,018

Bi

0,16

Hf

0,1

P

68

Ti

43,5

Br

<10

Hg

0,0102

Pb

0,45

Tl

<0,01

Ca

190

I

0,62

Pr

0,016

U

0,018

Cd

<0,015

K

400

Rb

0,66

V

0,18

Ce

<0,09

La

0,075

S

2380

W

3,2

Co

0,019

Li

3,6

Sb

0,016

Zn

3,8

Se

<0,5

Zr

1,4


Comments are closed.

TOP