Probiosan

Probiosan

 

Édesvízi  algát, inulint, és a hasznos bélflórát építő baktériumokat (acidophilus) tartalmazó,  bioinformációs elemekkel gazdagított, egyedülálló étrend-kiegészítő készítmény.

A Probiosan édesvízi Chlorella pyrenedoisa algát tartalmazó, inulinnal, valamint hatékony probiotikus anyagokkal – Lactobacillus acidophilus és Enterococcus faecium baktériumokkal – gazdagított bioinformációs készítmény.

Használata
A készítmény jótékonyan hat elsősorban az emésztésre, valamint elősegíti a bélmikroflóra regenerálódását antibiotikumokkal és szteroidokkal való kezelés után, vagy akár hormonális fogamzásgátló használatát követően is. Korlátozza a bélgyulladást, székrekedést vagy hasmenést okozó patogén baktériumok tevékenységét. Erős méregtelenítő hatása van, és hatékonyan alkalmazható a különböző allergiákkal és a fáradtsággal szemben.

A készítmény kiválóan használható továbbá:

  • a bélműködés javítására,
  • aerob (hasznos) baktériumok növekedésének stimulálására,
  • a bélben levő méreganyagok felszívására,
  • a normális perisztaltika fenntartására.

 A táplálék-kiegészítő készítmény fogyasztását elsősorban azoknak ajánljuk, akik a szokottnál több aminosavat (fehérjét) és különböző rostokat fogyasztanak, különösképpen bizonyos diéták alatt. Továbbá a még növésben levő gyerekeknek, kemény fizikai munkát végző felnőtteknek, vegetáriánusoknak, antibiotikumos kezelés alatt vagy után állóknak (főleg abban az esetben, ha a kezelés folytonosan ismétlődik vagy hosszan tart), illetve olyan esetekben, ha a szervezet a környezetből bekerülő méreganyagoknak van kitéve.

Probiotikus anyagok egysége
Ez az egység fél milliárd Lactobacillus acidophilust és Enterococcus faeciumot tartalmaz, fele-fele arányban. Ez az adag elősegíti a bélrendszer hatékony kolonizációját, támogatja a tápanyagok megfelelő felszívódását a bélben, és biztosítja a rendszeres székletet.

Chlorella pyrenedoisa
Biológiai kötésű vitaminokat (B, C és E), ásványi anyagokat (foszfor, kálium, magnézium, kalcium, vas, mangán és cink), nyomelemeket, aminosavakat, rostokat és klorofilt tartalmaz. Stimulálja az immunrendszer működését, csökkenti a vér és a máj koleszterinszintjét, javítja a bélműködést és a bélkiválasztást.

Inulin
A hatékony anyagok szállítója és tápanyagforrás is egyben. Előkészíti a terepet a probiotikus anyagok egysége számára. Segítségével megelőzhető többek között a fertőzéses hasmenés, és támogatja szervezetünk ellenálló képességét a banális, illetve veszélyes fertőzésekkel szemben. Pozitívan befolyásolja a cukor metabolizmusát, jótékonyan hat a cukorbetegek szervezetére. Védi testünk bélrendszerét a gyulladásos, sőt rákos megbetegedésekkel szemben is.

Bioinformációk
A bioinformációk olyan frekvenciák, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályzó agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbelépése által zavar támad a negatív információk sorában, és elindul a visszaható regeneráló folyamat. A bioinformációk jelenléte az Energy készítményeiben rendkívül jelentős – más, hasonló jellegű készítményekkel összehasonlítva az Energy termékei sokkal nagyobb hatékonyságról tettek tanúbizonyságot.

Javasolt adagolás: 3×1 kapszula naponta, étkezés után

 Hűvös, sötét helyen tartandó, leginkább a hűtőszekrényben.
A készítmény használata 3 éves kor alatt nem ajánlott.
Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet!
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Comments are closed.

TOP