Celitin

 

Celitin

 

Lecitint és Gingko bilobát tartalmazó, bioinformációs elemekkel gazdagított egyedülálló étrend-kiegészítő készítmény.

A Celitin étrend-kiegészítő készítmény, lecitint (1000 mg) és Gingko bilobát tartalmazó (60 mg), bioinformációs elemekkel gazdagított egyedülálló kombináció.

Felhasználása:
A Celitinben levő hatóanyagok elsősorban az agy azon területére hatnak pozitívan, amely a hosszú távú tervezésért, a koncentrációért és a figyelemért felelős. A készítmény használatával javítható a memória, legyőzhető a stressz, és megelőzhető a fáradtság, illetve alvászavarok és szorongások kezelésére is alkalmas. A készítményben található bioinformációk harmonizálnak a hatóanyagokkal, valamint a szervezet információs mezejének lágy energiáival.

A készítmény használata kiegészítő szerként az alábbi problémák esetében segíthet:

  •             A zsír-metabolizmus javítása esetén
  •             Pozitívan hat a vér koleszterinszintjére
  •             Segíthet megelőzni az érelmeszesedés kialakulását
  •             Mérsékelheti a hajhullást és a korpásodást
  •             Pozitívan befolyásolja a haj és a körmök állapotát

Lecitin

Az emberi test minden olyan sejtje, ahol létfontosságú folyamatok zajlanak, tartalmaz lecitint. A lecitin fő funkciója májvédő, mert megakadályozza a májban a felesleges zsírok lerakódását, és segíti a koleszterin metabolizmusát. Ezáltal pozitívan befolyásolja a koleszterin szintet, segít megelőzni az érelmeszesedés, valamint a szívinfarktus kialakulását. Kutatások bebizonyították, hogy lecitin használatakor javul a memória, és a koncentrációs képesség. A lecitin természetes anyag, növényi eredetű élelmiszerekben, például a szójában fordul elő. Pozitív hatást gyakorol a koleszterinszintre, minthogy a koleszterint és egyéb zsírokat vízzel elegyedő formájúvá alakítja, így azok kiürülnek a szervezetből.

Gingko biloba

A Gingko biloba növeli az agy vérellátását, és ezzel lehetővé teszi, hogy az idegsejtek minél több oxigént vegyenek fel. A kapilláris érhálózat regenerálója. Védi az ereket a görcsökkel szemben és a rugalmatlanság ellen, valamint segít az alsó végtagok keringési rendellenességének javításában.. Gátolja az abnormális véralvadék kialakulását a vénákban. A Gingko biloba klinikai alkalmazása magába foglalja a szenilitás, a siketség, a diabetikus érbetegségek és némely szemprobléma gyógyítását, az adott területek normális vérellátásának javításával.

Bioinformációk

A bioinformációk olyan frekvenciák, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályzó agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbe lépése által zavar támad a negatív információk sorában, és elindul a visszaható regeneráló folyamat. A bioinformációk jelenléte az Energy készítményeiben rendkívül jelentős – más, hasonló jellegű készítményekkel összehasonlítva az Energy termékei sokkal nagyobb hatékonyságról tettek tanúbizonyságot.

Javasolt adagolás: 1 kapszula naponta, étkezés után

A készítmény használata 3 éves kor alatt nem ajánlott!

Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet!

A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

A termék használata méhészeti termékekre túlérzékeny személyek esetében nem ajánlott!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Trackbacks:0

Listed below are links to weblogs that reference
Celitin from Energy Klub Nyíregyháza
TOP