Flavocel

 

Flavocel

 

A Flavocel C vitaminnal (200 mg egy tablettában) antimikrobiális, antibakteriális, valamint vírusellenes hatásokkal bíró, speciális illóolajokkal gazdagított, koncentrált hibiscus (Hibiscus sabdariffa – 135 mg egy tablettában) kivonatból gyártott bioinformációs készítmény.

 

Hibiscus sabdariffa (szudáni hibiscus) az amerikai kontinens tropikus tájairól származik, természetes C-vitamin forrást, szerves savakat, növényi festékanyagot, poliszacharidokat, szterolokat és flavonoidokat tartalmaz, amelyek felgyorsítják a C-vitamin felszívódását. Elsősorban a vese, a húgyhólyag, a három sugárzó, a tüdő, a szív és a lép energetikai pályáját harmonizálja. A készítmény ezáltal a fent felsorolt szervek elégtelen működéséből eredő problémák megoldásában segít. A szóban forgó energetikai pályák nagy része influenzás megbetegedés vagy megfázás során sérülhet. A C-vitamin segít fenntartani a szervezet jó kondícióját, a hibiscus kivonat pedig fertőtleníti a húgyutakat a vesét, enyhíti a görcsöket , legyen szó akár köhögésről, akár más megbetegedésről. Főleg az influenza okoz mozgásszervi panaszokat, illetőleg ízületi problémákat, és ezek a bajok a vesepályához kötődnek.

A növényi anyagok célirányosan és szinergetikusan hatnak a testben. Kutatások bebizonyították, hogy a hibiscus kivonat megállítja a mycobakterium tuberculosis növekedését, és görcsellenes hatást fejt ki a méh és a belek izomzatában. Szedatívumként hat, nyugtatja a legkülönbözőbb görcsöket, legyen szó akár köhögésről, gyomorgörcsről vagy hasgörcsről. Nagyobb adagokban eltávolítja a belekben levő parazitákat , és nagy antibakteriális hatással bír. Felfrissíti a szervezetet, és mellékhatások nélkül csökkenti a vérnyomást . A növényi festékanyagok anthokianok és flavonoidok a C vitaminnal együtt semlegesítik a szabad radikálokat , és ezzel fékezik a sejtek öregedését. A Flavocelnek v izelethajtó hatása van, enyhíti a duzzanatokat, és támogatja az epe kiválasztást. A készítményben levő fytoszterolok csökkentik a vér koleszterinszintjét, elősegítik a húgykövek szétporladását, és lebontják az erekben levő zsírmeszes szklerotikus lerakódásokat. Jótékonyan hatnak a hugyúti-, a húgyhólyag-, a vese-, és prosztatagyulladásokra. A Flavocelben található nagy mennyiségű gyümölcssavnak köszönhetően a hibiscus kivonatnak enyhe hashajtó hatása van. Szudánban lázas állapotok gyógyítására is használják. A legutóbbi vizsgálatok kimutatták a hibiscus kivonat epilepszia ellenes , valamint szív védő hatását.

A Flavocel a C-vitamin balforgású jól felszívódó formáját tartalmazza, amely étrendünk fontos kiegészítője, szervezetünk ugyanis ezt önmaga nem képes előállítani. Influenzás megbetegedések esetében ajánlatos a szóban forgó C-vitaminforma adagolásának növelése, mert ennek segítségével a test hatékonyabban tud védekezni, és könnyebben regenerálódik. A C-vitamin több anyagcsere folyamatban is részt vesz, fontos szerepet tölt be a fehérjék metabolizmusában. Jelenléte elengedhetetlen továbbá a fogak, az íny, a kötőszövetek, az erek és bizonyos csontsejtek növekedéséhez és regenerálódásához. A C-vitamin együttműködik az ellenanyagokkal, és mint koenzim képes kötést kialakítani néhány méreganyaggal, korlátozva ezzel azok hatékonyságát. Antioxidáns hatású, és elősegíti a különböző enzimek tevékenységét a testben. Fontos szerepet játszik olyan anyagok létrehozásában, amelyek részt vesznek az idegsejtek közti ingerátvitelben.

Jelenléte a szervezetben elengedhetetlen a fertőzés tényére kialakított megfelelő immunválasz létrehozásában, illetve a sebek gyógyítása során. Javítja a mellékvese- hormonok és a kollagének (sejtek közti kötőszövet) termelését, csökkent a koleszterinszintet, és elősegíti a táplálékból származó vas felszívódását .

A szudáni hibiscus kivonatot és a C vitamint megfelelően kiegészíti az éterolajak válogatott elegye – eukaliptusz, grépfrút, kardamon, kopaiva és guajava , amely elsősorban a tüdő és a hörgők területén erősítik a Flavocel hatékonyságát.

A C-vitamin hiánya skorbutot és anémiát okozhat, íny-duzzanatokat, gyengeség és fáradság érzését, valamint orrvérzést idézhet elő.

Használata:

A betegségek kialakulásának megelőzése érdekében naponta 1-2 Flavocel tabletta fogyasztását javasoljuk. Orvossal való konzultálás után ez az adag növelhető. A C vitamint előnyösebb többször kisebb adagokban a szervezetbe juttatni, mint egyszerre nagy mennyiségben fogyasztani. Az utóbbi esetben a szervezet nem képes egyszerre feldolgozni a C vitamin mennyiséget, sőt ily módon megterheljük a vesénket.

Felhasználhatósága :

Kiválóan alkalmazható megfázás, influenza, torokgyulladás, hörgőproblémák (lázas állapotok esetében a Vironallal való kombinált szedést javasoljuk) esetében. A készítmény hathatósan támogatja a szív- és csontvelő-tevékenységet , elősegíti a fogak, az íny, az erek és a csontsejtek megfelelő táplálását és regenerálódását, javítja a vas felszívódását a szervezetben, csökkenti a vér koleszterinszintjét , javítja a fehérjék metabolizmusát, a mellékvese-hormonok, a kollagén termelését, valamint a kötőszövetek képzését . Remekül applikálható az enzimek tevékenységének, illetve az idegsejtek közti átvitel javítására. Jótékonyan hat továbbá húgyúti-, húgyhólyag-, vese- és prosztatagyulladás esetén, vese-és húgykövek előfordulása során, köszvény, magas vérnyomás, duzzanatok, allergiák, anémia, skorbut esetben, valamint gyengeség, fáradság során. Pozitívan hat bél-, has-, gyomor-, méh-, tüdőgörcsök esetében is stb. Használata epilepszia, thuberkolosis, székrekedés, atherosklerosis, csökkent immunitás esetében is kiváló. A termék abban az esetben is előnyös, ha paraziták találhatók szervezetünk bélrendszerében.

Rendkívül hathatós antioxidáns készítmények csoportjába tartozik, képes néhány méreganyag tevékenységének korlátozására, és felgyorsítja a nehéz-fémek távozását a testből.

A Flavocelt cukorbetegek is fogyaszthatják. Nem tartalmaz cukrot.

A Flavocel biológiailag rendkívül aktív készítmény, amelyet jól lehet kombinálni a többi táplálékkiegészítővel és további, egészségmegőrzésre szolgáló termékkel. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Trackbacks:0

Listed below are links to weblogs that reference
Flavocel from Energy Klub Nyíregyháza
TOP