Termékek

Egészség

 

Társadalmunkban az ember életét nagymértékben befolyásolják a nagy számban és dózisban elfogyasztott antibiotikumok, az egyéb, mesterséges anyagokat tartalmazó élelmiszerek. Ennek eredményeként immunrendszerünk legyengül, természetes ellenálló képességünk erősen csökken, fejlődésünk mesterséges, különféle vegyi anyagok által meghatározott keretek között folyik. Ha azonban tanulunk a természet törvényszerűségeiből, szervezetünk ellenálló képességét nem gyengítjük, hanem erősítjük és felkészítjük a betegségek elleni védekezésre, megelőzhetjük a gyógyszerek káros mellékhatásait, a betegségek okozta ártalmakat. Célunk tehát a test regenerációja és a magas életkor elérése a szervezet harmonizálják működésének fenntartásával. Az Energy termékei a megelőzést szolgálják, de emellett segítenek az embereknek, hogy természetes úton újíthassák meg egészségüket.

Az Energy minden táplálék kiegészítője testünk energetikai szinten történő harmonizálásával részt vesz szervezetünk regenerációjában, ellenálló képességének növelésében. Azzal, hogy energetikai szinten harmonizálják az egyes meridiánokat, elősegítik a hozzájuk tartozó szervek helyes működését. A szervezet méregtelenítésének folyamatát a gyógynövénykivonatok segítségével és a bioinformáció révén sokszorosan felgyorsíthatjuk. A termékek nem csak különböző egészségügyi problémáinkon segíthetnek, de fontos szerepet játszanak a megelőzésben is. A Pentagram Regeneráció ezért számít világviszonylatban is újdonságnak, mely megérdemli, hogy gyönyörű bolygónk minden részén elterjedjen.

Energy készítményei nem tartalmaznak tartósítószereket, sem egyéb mesterséges adalékanyagokat, kímélően hatnak, segítenek megszabadítani minket az egészségügyi problémáktól, abban az esetben, ha hozzáértő szakember választja ki őket. Ezek után minden csak rajtunk múlik.

Az Energy Társaság szolgáltatásai közé tartozik az egészségügyi problémák kezelésével kapcsolatos ingyenes szaktanácsadás, és a Supertronic biorezonanciás készülékkel való mérés kedvező áron. Mind a konzultációt, mind a mérést előzetes bejelentkezés alapján az Energy Klubokban szakemberek végzik.

Akik azonnali tanács reményében ellátogatnak internetes oldalainkra, minőségi szakmai anyagokat és a készítmények használatára vonatkozó precízen kidolgozott segédanyagokat találhatnak, de felkereshetik valamelyik internetes tanácsadónkat is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Trackbacks:0

Listed below are links to weblogs that reference
Termékek from Energy Klub Nyíregyháza
TOP