“Energyfood”

Filed in Energy “Energyfood” bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

🌟 Ma hivatalosan is valami “nagy dobásra” készülünk, új kategóriát teremtünk: bevezetjük az “Energyfood” új termékcsaládot, mely a Pentagram 5 elemre épülő bioritmus alapú táplálkozás ☯️

Az Energyfood egy 100%-ban természetes, a bioritmus alapú táplálkozás, valamint a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) alapelvei szerint összeállított, harmonizáló hatású reggeli-szuperkása.

Igazodik a szervezet tápanyagigényéhez és bioritmusához – a megfelelő pillanatban biztosítja testünk számára a lehető legkíméletesebben feldolgozott és egymással kölcsönösen harmonizáló, esszenciális tápanyagokat.
A kásák valamennyi összetevőjét a minőségre és a feldolgozás módjára szigorúan odafigyelve, alapos gondossággal válogattuk össze, megőrizve azok tökéletes tisztaságát és alapvető értékeit. A kása kémiai anyagoktól, adalékanyagoktól és tartósítószerektől mentes.
➡️ Nem tartalmaznak glutént, sem állati eredetű tejet, sem finomított cukrot.

Elsőként mutatunk be két szuper-zabkását, amelyek tökéletesen teljesítik a nap első étkezésének feladatát:

🍐 Gaja essence
Maximálisan gyengéden ható, reggeli szuper-kása, amelynek fogyasztását elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek érzékennyé vált vagy legyengült az emésztésük. A HKO alapelvei szerint kiválasztott alapanyagok kombinációja, azaz a szinergikus összetételű kása preventív, egyben terápiás hatású táplálék lehet azok számára, akiknél legyengült a lép-hasnyálmirigy és a gyomor energiája. A kása nem terheli meg az emésztőrendszert.

🔴 Buddha essence
Finoman melegíti a szervezetet és erősíti az immunrendszert.
A HKO alapelvei szerint kiválasztott alapanyagok kombinációja, azaz a szinergikus összetételű kása preventív, egyben terápiás hatású táplálék, amely segíthet megerősíteni a tüdő és a vastagbél csíjét (QI). A kása nem terheli meg az emésztőrendszert.
Energetikailag kiegyensúlyozott, magas tápértékű, könnyen emészthető, tökéletesen tiszta, 100%-ban természetes táplálékot biztos

, , , ,

TOP