Nem csak a szerelemhez, de a betegségekhez is a gyomron át vezet az út

Filed in Energy Nem csak a szerelemhez, de a betegségekhez is a gyomron át vezet az út bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A helyes táplálkozásról és az egészséges mozgásról szóló előadások ma már nem csak üres frázisok. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ezek az újkor szlogenjei, mivel a hosszú élet utáni vágy nem csupán néhányunk álma. Az egészséges életmód egyre szélesebb körben válik fontossá. Problémaként továbbra is jelentkeznek azonban a betegségek, legyen szó akár akkut, akár krónikus megbetegedésekről.

Az akkut, stádium betegségeket, amelyeket gyakran gerinc-, izületi- vagy vesefájdalom kísér, gyakran vírusok okozzák, és ezt az ember, mint társadalmi lény nem tudja közvetlenül befolyásolni. Ám amit az életmóddal befolyásolhatunk azok a krónikus megbetegedések, hiszen ezek kialakulását sokszor a stressz és érzelmi felindulás okozza. A krónikus betegségek kialakulásához azonban leggyakrabban a rossz étkezési szokásaink vezetnek. Miközben a jó emésztés fontos szerepet játszik az emberi szervezet létében.

A táplálék helyes lebontásáról gondoskodó fő szervünk a hasnyálmirigy. Ez a mirigyünk három olyan enzim csoportot termel, amely lebontja a fehérjéket, cukrokat és zsírokat.

A fehérjék azért fontosak az immunrendszer számára, mert erőt adnak neki. Amenynyiben azonban szervezetünk elégtelenül emészti meg őket, akkor felgyülemlenek a vastagbélben, ahol a táplálékmaradék raktározódik. Általános emésztés esetében a vastagbél 4-5 kg rothadó anyagot tartalmaz. A fehérjék rossz emésztése során ez akár 20 kg mérgező anyag is lehet, és ez egy sor betegség kialakulásához vezethet. A vastagbél tehermentesítésében segítségünkre lehet a Vironal vagy a Droserin. Elég, ha a krémmel kívülről, vékony rétegben bekenjük a vastagbél vonalát és a hasnyál környékét.

Az újkori, civilizációs megbetegedések további okozója a depresszió. Az orvosok és homeopaták tapasztalatai azt mutatják, hogy ezek a betegségek már 90%-ban gyógyíthatóak, és a gyógyuláshoz vezető úton az Energy készítményei is bebizonyították hatékonyságukat. A legtöbb depresszió kialakulásának okát ugyanis ismét a vastagbél, illetőleg a hasnyálmirigy helytelen működésében kell keresnünk

A cukrok és zsírok energiát adnak a májnak és az agynak. Ezek elégtelen emésztése azonban agyelváltozást idézhet elő, amely később alzheimerkór, esetleg szklerózis formájában jelentkezhet.

Ezekben az esetekben a Stimaral, King Kong vagy a Gynex segíthet.

A rossz emésztés mellett az epehólyag az a soron következő szerv, amely előidézheti a krónikus megbetegedések kialakulását. Ebben az esetben szakértők a Regalen lokális használatát javasolják, de sokat segíthet a Protektin is, amelyet az epehólyag körül kell elkenni.

A kártékony anyagok listáján előkelő helyet foglal el a só, amely a szervezet idő előtti öregedésében játszik nagy szerepet, és a testben való felhalmozódása során gyengíti az immunrendszert. Akkor, ha a só az izületi kamrákban rakódik le, rohamos gyorsasággal kezd el fejlődni az arthrosis és az arthritis. Az izületek gyors sótalanításában segítségünkre lehet az Artrin. Az időelőtti öregedéssel szembeni küzdelemben pedig jó szövetséges a Renol, amely támogatja a veseműködést, és a szervezetet megszabadítja a felesleges sótól.

A bőrbetegségek is összefüggnek a belső szervek legyengülésével. Pl. az ekcéma, valamint a sömör a máj elégtelenül végzett méregtelenítő tevékenységéről tanúskodik. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy bőrbetegség által megtámadott testfelületen a Protektint alkalmazzák. Számítani kell azonban arra, hogy a gyógyítás során ún. reverzáló reakciók léphetnek fel. A duzzanatok, a nagymértékű izzadás, a kellemetlen kiütések rendszerint a vese nagy megterhelésének a következményei. Ilyenkor a szennyeződések eltávolítása a testből már önmagában nem elegendő a gyógyuláshoz. A vese elveszett energiáját visszaadja a Renol és a King Kong.

MVDr. Lubomír Chmelařtól

Októberi Energy akciók!

Filed in Energy Októberi Energy akciók! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

🍁 Októberi Energy akció! 🍁
👩‍⚕️ Készülj fel, tisztítsd meg a szervezeted!
Erősítsd immunrendszered az Energy humát tartalmú készítményeivel!

 Akciós termékek
 EXKLUZÍV KLUBCSOMAG


🔸 Cytosan kapszula: 9.300 Ft (9.900 Ft helyett) 43 pont
🔸 Cytosan Inovum kapszula: 9.300 Ft (9.900 Ft helyett) 43 pont
🔸 Cytosan fomentum gél: 3.900 Ft (4.500 Ft helyett) 19 pont
🔸 Cytosan sampon: 2.500 Ft (2.900 Ft helyett) 14 pont
🔸 Cytosan szappan: 890 Ft (1.090 Ft helyett) 5 pont
🔸 Balneol fürdőolaj: 3.200 Ft (3.700 Ft helyett) 15 pont
🔸 Organic Nigella Sativa oil: 3.900 Ft (4.500 Ft helyett), 19 pont
🔸 Droserin Renove: 6.900 Ft (7.900 Ft helyett), 32 pont
 

➡️ EXKLUZÍV KLUBCSOMAG:
Kizárólag az Energy klubokban kapható!

❤️ VÉRNYOMÁS SZABÁLYOZÁS CSOMAG:
Korolen csepp + Flavocel + Celitin: 17.900 Ft (19.300 Ft helyett) 90 pont


Az akció érvényes: 2023. október 2-31-ig, és csak a készlet erejéig tart!
Az akciót kizárólag regisztrált Energy klubtagjaink vehetik igénybe!

👩‍⚕️ A bioinformációk jelenlétével függ össze, hogy a fogyasztók visszajelzései alapján az ENERGY termékei – más hasonló jellegű készítményekkel összehasonlítva – sokkal nagyobb hatékonyságról tettek tanúbizonyságot.

❤️ Köszönjük, hogy itt vagy velünk!

Várunk szeretettel a Nyíregyházi Energy Klubban

TOP