Mycocard gyógygomba-kapszula!

Filed in Energy Mycocard gyógygomba-kapszula! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Energy újdonság!

 • A Mycocard a Mycosynergy termékcsalád készítménye.
  A család termékei a gondosan összeválogatott gyógyító gombák egyedülálló, áldásos tulajdonságait hasznosítják, amelyek a fitoterápiás összetevőkkel szinergikusan hatnak az emberi szervezetben
  A Tűz elem uralma alatt álló, forró, nyári napok jobban megterhelik a szív- és érrendszer működését. Éppen ebben az időszakban válik elérhetővé a Mycosynergy termékcsalád negyedik, MYCOCARD nevet viselő, új tagja.
  A szív legnagyobb problémája rendszerint a túl erős, vagy épp fordítva, a túl gyenge Tűz.

  A szív, a lélek otthonaként alapvető hatással van az ember lelki és mentális állapotára, táplálnia kell a szellemet, és megfelelő keretek között kell tartania a Tűz erejét, azaz a temperamentumunkat. A szív a vér segítségével táplálja a szellemet. Ezek azok a területek, ahol a MYCOCARD megfizethetetlen segítséget nyújt.

  ALKALMAZÁSA
  Szív- és érrendszeri megbetegedések (például infarktus, agy- vérzés, alsó végtagi ischemia utáni állapotok).
 • Elégtelen vérellátás, érelmeszesedés, trombózis, embólia utáni állapotok, vérrögök, hideg végtagok,az agy megbetegedései, például Alzheimer-kór, demencia, autizmus:
 • Lelki kimerültség, fáradság, passzivitás, a változókorral össze- függő pszichés problémák

  A gombák hatásai a Föld középpontjából erednek, ezért tökéletesen illik rájuk az „átható” jelző.
  A gombák általában véve jótékonyan hatnak a szívburok, a hármas melegítő és a lép energetikai pályájára.

  ÖSSZETÉTELE:
  Lepketapló gomba, pecsétviaszgomba és vízi peszérce kivonatot tartalmazó készítmény növényi alapanyagú kapszulában.
  -A pecsétviaszgomba segítséget nyújt nyugtalanságban, asztmában, köhögésben, legyengült lép- és gyomorműködésben. Daganatellenes, immunstimuláló, allergiaellenes és vágyserkentő hatásai is vannak. Hatékony segítséget nyújt lelki eredetű potenciazavarokban, amelyekben pszichikai síkon a szív játssza a legfontosabb szerepet.
  -Felveszi a harcot a fáradtsággal, a neurózissal és a gyulla- dásokkal. Segít a szervezetnek elviselni a kemoterápia hatásait.
  -A pecsétviaszgomba mindezek mellett csökkenti a koleszterinszintet, gyengíti a vírusokat és a baktériumokat, valamint serkenti az agyműködést.

  A lepketapló gomba jellege enyhén meleg, íze édes, és a lép, valamint a szív felé fordul (tropizmus). Táplálja a szellemet, hűsíti a forróságot, megerősíti a vese és a máj jinjét, táplálja a lépet, eltávolítja a nedvességet, feloldja a váladékokat.
  Gyakran használatos krónikus fáradtság és kimerültség kezelésére, jótékonyan hat a látásra. Tápláló és kiegészítő hatásaival (még a jin esszenciák terén is) hozzájárul a fülzúgás (tinnitus) enyhítéséhez.
  Bizonyítottan jótékony hatású bármilyen daganatos betegség kezelésében, mivel képes megerősíteni a test valamennyi belső szervét. Segít megerősíteni a daganatellenes terápiák által legyengített immunrendszert. A MYCOCARD használata tehát onkológiai kezelések után pszichológiai szempontból, a szer- vezet erejének megújítása véget, és a terápia nem kívánt hatásainak enyhítése céljából is ajánlott.
  Segítséget nyújt továbbá fáradtság, cukorbetegség és sclerosis multiplex esetén is (a kínai orvoslás szerint ezen problémák eredete a csí és a vér legyengülésére vezethető vissza).

  Gyógynövények
  -Vízi peszérce (Lycopus europaeus) Mivel a reishi és a lepketapló gomba is erősíti a szív jangját, olyan gyógynövényt kerestünk, amely harmonizálja a Tűz elemet a szívben.
  Azért, hogy az általunk megalkotott készítmény ne okozzon például heves szívdobogást.
  Hosszas keresgélés után végül a vízi peszérce mellett döntöttünk.
  Ez a gyógynövény kiegyensúlyozza a túlzott jangot a szervezetben. A peszérce elsősorban idegeskedést, nyugtalanságot, szárazságot – azaz Tüzet előidéző pajzsmirigytúltengés esetén használatos. Antibiotikus hatásaival felveszi a harcot még a Proteus vulgaris-szal is, amely az egyik legellenállóbb és a szervezetből legnehezebben eltávolítható baktérium.
  A MYCOCARD további nagy előnye, hogy nem tartalmaz „tiltott” gyógynövényeket, így antidepresszánsokkal és antipszichotikumokkal egy időben is alkalmazható.

  A pszichiátriai kezelés alatt álló betegeknél sokszor jelent problémát a fáradtság és a passzivitás. Mivel a MYCOCARD táplálja a szellemet, képes oly mértékben támogatni az agyműködést, hogy ezek a tünetek enyhülnek

TOP