Újdonságunk, a VISAGE REJUVE – arcmaszk!

Filed in Energy Újdonságunk, a VISAGE REJUVE – arcmaszk! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Újdonságunk, a VISAGE REJUVE – arcmaszk!

HATÓANYAGOK:
rózsaszín agyag: a bőr mélyebb rétegeiben is kifejti hatását, regenerálja és nyugtatja a bőrt- lila agyag: tisztítja és gyönyörűen fényessé teszi a bőrt
rózsa hidrolátuma: nyugtat és regenerál minden bőrtípust, jótékonyan hat a ráncosodással szemben
menta hidrolátuma: összehúzó hatású, tisztítja, tonizálja és felfrissíti az összes bőrtípust, nyugtatja a kipirosodott bőrt
hársfa hidrolátuma: puhává varázsolja, regenerálja és nyugtatja az érzékeny, irritált bőrt
argánolaj: ráncellenes és lifting hatásairól híres, képes begyógyítani a régebbi hegeket is
feketekömény-olaj: csillapítja a viszketést és intenzíven táplálja a bőrt
ricinusolaj: zsírosít és hidratálja a bőrt
borostyánkősav: megfiatalítja a sejteket

TERMÉSZETES ESZENCIÁKBÓL SZÁRMAZÓ ILLATANYAG:
rózsafa: tonizáló, lifting és baktériumellenes hatású, nyugtatja az idegrendszert, antidepresszánsként is alkalmazzák
damaszkuszi rózsa: hidratálja a bőrt, feltölti a ráncokat és ösztrogénszerű hatású
fehér grépfrút: tonizálja a nyirokrendszert, kisméretű molekulái a „szállító” szerepét töltik be (hatóanyagokat szállítanak), illetve „helyet csinálnak” a hatóanyagoknak, hogy azok bejuthassanak a bőrbe
ciprusfa: segíti a mikrokeringést, megerősíti a bőr szerkezetét és az erek falát
zöld mirtusz: frissítő eszencia, revitalizálja a bőrt
tömjén: tonizál és segíti a hegek gyógyulását, a mirtusszal együtt felgyorsítja a sebgyógyulást
rozmaring verbenon: felgyorsítja a hegesedést és ápolja (támogatja) a pajzsmirigyet

A hidrolitikus mentolos, hidrolizátumokat fehér rózsa hidrolizált mész, argánolaj, búza, ricinusolaj, olajok (rózsafa, damaszkuszi rózsa, fehér grapefruit, ciprus, myrtle green, Boswellia, rozmaring verbenon). Rózsaszín agyag, lila agyag.)

Használata:

Természetes revitalizáló arcmaszk minden bőrtípusra. Ez magában foglalja a ritka agyagok, hidrolízis, olajok és esszenciák kíséri kivonat görögszéna. Kikapcsolja és kisimítja a bőrt, kitölti a ráncokat, és segít eltávolítani az elhalt hámsejteket. Összességében a cégek a bőr, fiatalít, világosítja és regenerálja.

Összességében bőr, fiatalító, világosítja és regenerálja. Parfüm képviselik a legmagasabb minőségű, tiszta, természetes kivonatokat.

z arcpakolások a szérumokhoz hasonlóan intenzív bőrápolásra szolgálnak.

A mesés Keleten, ahol a nők mindig is nagy figyelmet fordítottak bőrük ápolására, már több száz éve ismerik és használják az ún. agyagos arcpakolásokat.

A rózsaszín és a lila agyag legfőbb összetevője a szilícium (kb. 64%). Azon nyomelemek egyikéről van szó, amelyek megtalálhatók az emberi szervezetben. Elsősorban azért fontos, mert az enzimláncok része, és részt vesz az anyagcse- re-folyamatokban. Hozzájárul a csontok és a fogak megfelelő növekedéséhez, illetve felépítéséhez.

Jelenléte nélkülözhetetlen a bőr, a körmök és a haj egészségének fenntartásában. A kötőszövetek épségének megőrzésében is fontos szerepet tölt be.

Tudományos tény, hogy 40 éves kor fölött csökken a szervezetben a szilícium mennyisége, és ez a bőr kiszáradásához, ráncok megjelenéséhez vezet. A narancsbőr és a kötőszövetek rugalmasságának csökkenése következtében kialakult egyéb bőrtünetek is kiválóan kezelhetők szerves szilícium segítségével, amely az öregedés elleni harc egyre hatékonyabb fegyvere.

A marokkói hercegnők kaolinból, azaz természetes fehér agyagból készítettek arcmaszkokat maguknak, hogy elérjék bőrük gyors feszesítését.  Az agyagot hidrolátumokkal, olajokkal és eszenciákkal keverték.

Mi éppen egy ilyen arcpakolást hoztunk el most Önöknek. Hagyja elrepíteni magát az egzotikum szárnyain, és a pihenése tökéletes lesz…

/A cikk folytatódik, folytatáshoz kattintson az alábbi linkre:/

Continue Reading

TOP