Május havának készítményei!

Filed in Energy Május havának készítményei! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Május havának készítményei!

 

A május idén igazi szélsőségeket hoz magával. Valószínűleg úgy érezzük majd magunkat, mint a hintán, egyszer fent, egyszer lent.

Amennyiben hagyjuk magunkat elragadni, és megadjuk magunkat a májra, lépre, pszichikumra, valamint az érrendszerre nehezedő terhelésnek, könnyen előfordulhat, hogy energiakészleteink legmélyére kell lenyúlnunk. A meleg és hideg napok mondhatni rendszeres váltakozása sem segít visszaszerezni egyensúlyunkat, és könnyen megeshet, hogy teljesen elveszítjük a fejünket… Az egyensúlyunkat segít megtalálni a Föld energiájához tartozó Cytosan, amely megvédi a májat, az érrendszert, kitisztítja a beleket, és e mellett hosszan-tartó használattal harmonizálja a pszichikumot, illetve segít rálelni a májusban oly fontos megfontoltságra.

A Cytosan és a Regalen kombinációja még mindig időszerű. Egy csepp Regalen 1 liter vízben kellemesen felfrissít, segít megelőzni a fáradtság és a kimerültség kialakulását, és nem csak májusban, hanem az egész őrült évben.

Fejfájás, ingerültség, esetleg fáradtság esetén ne feledkezzen meg a Ruticelitről, amely segít kibékülni a hőmérséklet- és kedvingadozással, és támogatásával alázatosan átadhatja magát a sorsnak. A Ruticelit felizzítja a lángot az Ön motorjában, és energiát ad a megterhelő fizikai és pszichikai teljesítésekhez.

Az energiatartalékokat a Flavocel is képes aktivizálni, amelynek használatával megelőzheti az esetleges fertőzéseket, illetve a májusban gyakori fogínyvérzést.

TOP