Cistus Incanus

Filed in Energy Cistus Incanus bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

cistus

Cistus Incanus – A fertőzések ellenszere

Filed in Energy Cistus Incanus – A fertőzések ellenszere bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Cistus Incanus

A természet gyógyító- és szépítőszere

Az örökzöld cistus egy aromás illatú cserje, amely túlnyomórészt Görögországban őshonos. A vadon termő növény a magnéziumban gazdag talajokon talál optimális feltételeket. Egészen a Krisztus előtti 4. századig visszakövethető a gyógynövény alkalmazása. Egy legenda szerint az olimposzi istenek bizonyos növényeknek gyógyerőt adtak. Ennek során a cistus növényt duplán áldották meg. A gyantában gazdag levelei miatt egyrészt gyógyítja a sebeket, másrészt megszépíti a bőrt, és a szervezetet összességében egészségesen és fiatalon tartja. De már az ókori egyiptomiak is ismerték a jelentéktelen növény gyógyhatását. A belőle nyert gyantát drágán árulták, és parfümként használták fel. A görög szerzetesek a cistus erejét különféle egészségügyi zavarokra alkalmazták.

Bodorrózsa

Vizsgálatok szerint a cistustea hússzor erősebb antioxidatív potenciállal rendelkezik, mint a C- és az E-vitamin. Eddig a vörösbort és a zöld teát gondolták polifenolban a leggazdagabbnak. A zöld teában a cistusteához képest csak egyharmadnyi vitaminszerű anyag van jelen. A polifenolok olyan csersavvegyületek, amelyek körülveszik és megkötik a baktériumokat, vírusokat és nehézfémeket, hogy azok ne tudjanak benyomulni a sejtekbe. A betegség enyhül vagy nem is tör ki. A cistusban található polifenolok így képesek a szív- és érrendszert stabilizálni, az immunrendszert erősíteni és a sejtanyagcserét védeni. Bámulatos a cistustea antibakteriális és antivirális hatása. A baktériumok mellett a cistus leküzdi a gombákat és a vírusokat is, így a gyomor-bélbetegségeknek, a nemi betegségeknek, a köröm és a nyálkahártya megbetegedéseinek nincs esélyük. A cistus gyulladásgátló hatású, és csillapítja a viszketést is.

A cistusteát főleg influenzánál és megfázásoknál alkalmazzák. Nyákoldó hatású köhögésnél és hörghurutnál, semlegesíti a szabad gyököket, növeli az immunvédelmet, reumás betegségeknél gyulladáscsökkentő, serkenti az idegrendszert és salaktalanít. Külsőleg alkalmazva javítja a bőrképet és megfékezi a bőr öregedési folyamatát. Az egészségre gyakorolt bizonyítottan pozitív hatásain kívül a cistustea jó szomjoltó és ízletes is. Nyugodtan ihatjuk nagyobb mennyiségben is bármely napszakban, mézhez enyhén hasonlító íze miatt a gyerekek is szeretni fogják.

Az ehető növények közül a Cistus incanus tartalmazza a legtöbb polifenolt, amelynek rendszeres fogyasztása erősíti az immunrendszert. A polifenolok a másodlagos növényi hatóanyagok azon csoportjába tartoznak, amelyek semlegesítik a szabad gyököket. Rendszeres használatuk erősítik az immunrendszert és megelőzik a betegségek kialakulását. Hatékonyan lép fel a gyulladásokkal szemben és gyorsan, látványosan gyógyít.
A polifenol egyik jótékony tulajdonsága, hogy megszakítja a szervezet számára káros gombás és vírusok oxidációs folyamatát. Ezáltal természetes módon védi a szervezet immunrendszerét. Egy jól működő, egészséges immunrendszer, pedig az egyik legfontosabb szempont a betegségekkel szemben. Természetes védelem a vírusok, baktériumok és gombás fertőzések ellen!

Ez a különleges növény 1999-ben kezdett a figyelem központjába kerülni, és ebben az évben meg is kapta az „európa gyógynövénye” címet.

Rendszeres fogyasztása természetes hatékonysággal védi a szervezetet a vírusoktól, baktériumoktól és mindenféle gombás fertőzésektől.

cistus imkanusA Cictus Incanus gyógyászati, terápiás céllal, de megelőzés szempontjából is fogyasztható.
Számos kutatás és tesztek bizonyították, hogy a bodorrózsa a gyakran használatos influenza gyógyszerekkel ellentétben, semmilyen ellenálló vírustörzset nem képez.

Fogyasztásának jótékony hatásai a szervezet számára:

– csökkenti a szív és érrendszeri betegségek kockázatát
– erősíti az immunrendszert
– enyhíti a szénanátha tüneteit és más asztmás megbetegedések tüneteit
– enyhíti az izom és ízületi gyulladást
– enyhíti a menopauza tüneteit
– 3-szor egészségesebb, mint a zöld tea
– sokkal jobban védi a szívet, mint a vörösbor
– 20-szor nagyobb az antioxidáns tartalma, mint a frissen préselt citromlének
– 5-ször hatékonyabb, mint a C-Vitamin ,egy csésze tea megközelítőleg annyi antioxidánst tartalmaz, mint 100 mg C-Vitamin.
– A kullancsok és szúnyogok által terjesztett betegségek ellen is hatékonyan fellép!

Számos szakember támasztotta alá a következő állítást: A kullancsok által terjesztett, gyakran gyógyíthatatlan mérgező borreliose, vagyis a Lyme-kór egyik hatékony ellenszere!

Akár teaként vagy kapszula formájában fogyasztva ellenállóvá tehetjük szervezetünket!
Rengeteg monda kering arról, hogy már az ókori istenek is ismerhették a cisztus kitűnő erejét! Ugyanis már a Krisztus előtti 4. évszázadban a növény gyantáját Egyiptomban is használták. Ott többet között a baktériumok és gombás fertőzések ellenszereként ismerték. A gyanta és polifenol kombinációja a növényt teljes értékűvé teszi, mely az emberek jó közérzetét kívánja szolgálni.
Napjainkban a lipcsei egyetemen is szakemberek elemzik a cistus leveleit, összetevőit és széleskörű hatásait.

Napjainkra feltárt és elismert hatóanyagai:

– Quercetin
– Rutin
– Myricetin
– Catechine

Quercetin:

– Támogatja a szervezet folyadékháztartását
– csökkenti a tüdő és légzőszervi gyulladásokat
– gátolja a pollenek általi reakciós tüneteket
– helyreállítja a koleszterinszintet
– védi a szervezetet az oxidációs folyamatoktól, különösen védi a szemet
– gátolja azon enzimeket, melyek a cukorbetegség kialakulásához vezethetnek

Rutin:

– megköti a szabad gyököket
– kollagént termel
– méregteleníti a szervezetet
– megakadályozza a káros baktériumok, vírusok szervezetbe való jutatását

Myricetin:
– görcsoldó
– védi a szervezetet
– hepatoprotektív – védi a máj működését
– vizelethajtó – javítja a vese funkcióit
– megszakítja az oxidációs folyamatot
– növeli a csontsűrűséget

Catechine:

– legyőzi a szervezet gátjait, mint például a vér-agy-gát.
– megakadályozza a káros peroxyhitrit képződését
– E-vitamint valamint béta-karotint raktároz
– csökkenti a bőrfoltokat
– védi a májat a káros hatóanyagoktól
– javítja a fogak állapotát, csökkenti a foglepedéket ezáltal véd a fogszuvasodástól
– meggátolja a helicobacter pylori növekedését – mely a gyomorfekély és gyomorrák kialakulásért felelős!
– véd a káros sugárzásoktól
– normalizálja a vér glükóz szintjét

Jó tapasztalatok vannak minden olyan esetben, amelyben az immunrendszer erősítése a cél. Vagyis influenza, megfázás esetén, nagyobb betegségből való gyógyulás támogatására, emésztő- és bélrendszeri gyulladásoknál, időskori legyengült szervezetnek. Akár kismamák is fogyaszthatják, jelenleg nincs ellenjavallata. Jó lehet ekcémára, kiütésekre ecsetelni, illetve a bőr egyéb immunhiányos problémáira, pl. sömörök kezelésének kiegészítéseként. Fertőtlenítő hatása miatt hasmenés esetén is érdemes lehet kipróbálni.

Új termékcsalád! My Green Life !

Filed in Energy Új termékcsalád! My Green Life ! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Megérkeztek az új zöld élelmiszerek!

Rendelhető, forgalmazható!

Nagy tisztaságú, különleges zöld élelmiszerek Új termékcsalád: My Green Lifeimage001

Egzotikus tájak – Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília tájai – őrzik azokat a kincseket, a természet ősi erejét, amelyet most az ENERGY mindenki számára elérhetővé tett.

Az új termékcsalád, a My Green Life tagjait bátran nevezhetjük napjaink kvintesszenciáinak.

Az olykor szuper élelmiszereknek is nevezett zöld élelmiszerek kizárólag természetes, minimális mértékben kezelt forrásokból származnak, és jelentőségük a hatalmas tápanyagtartalmukban rejlik.

Nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, antioxidánsok, aminosavak és további, a szervezetünk számára létfontosságú anyagok gazdag forrásai.

Az ENERGY küldetésének tekinti, hogy felkutassa bolygónknak a civilizációtól távoli szegleteiben, a még teljesen tiszta természet kis szigetein található legjobb kvintesszenciákat. Kiváló minőségű biológiai forrásainkat kizárólag ezekről a helyekről, az érintetlen természet öléről szerezzük be, majd a hatóanyagokat kímélő módon feldolgozzuk, alaposan ellenőrizzük, és az így nyert organikus élelmiszereket még friss állapotban

A Mygreenlife termékcsalád tagjai

ORGANIC CHLORELLA por  és tabletta

HAWAII SPIRULINA por  és tabletta

SPIRULINA BARLEY tabletta

ORGANIC BARLEY JUICE por

BARLEY JUICE tabletta

ORGANIC ACAI por

ORGANIC MACA por

Katalógusok letölthetőek innen: ( A kattintás után megnyílt új oldalon kattintson újra a linkre, és megjelennek a katalógusok, amely lapozható, vagy letölthető a saját pc-re)

Katalogue Mygreenlife 2016 HU-OK

Magazin MGL HU

TOP