Karácsonyi üdvözlet!

Filed in Energy Karácsonyi üdvözlet! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

1916673_945927772151428_2171291432721941562_n

Új Pentagram Kozmetikumok!

Filed in Energy Új Pentagram Kozmetikumok! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Új Pentagram Kozmetikumok az Energy termékkínálatában!

 

Tökéletes karácsonyi ajándék!

Örömmel tájékoztatjuk kedves Klubtagjainkat, hogy megérkeztek az Energy új biokozmetikumai!
Az új Energy kozmetikum család 5 testreszabott naturkozmetikai arckrémet és 1 arckezelő szérumot tartalmaz.

BIO – Minőség:
A gyártáshoz kizárólag a legjobb minőségű nyersanyagokat használjuk, amelyek a természetes kozmetikumok esetén megszabott szigorú előírásoknak unnamedés a fogyasztók legmagasabb igényeinek egyaránt megfelelnek. Gondosan megválogatjuk az aktív alapanyagok beszállítóit, és együttműködünk velük, hogy a növények természetes bioritmusával összhangban megőrizzük nagyfokú tisztaságukat, energetikai értéküket és hatékonyságukat.
A kozmetikumok nem tartalmaznak parabéneket, szintetikus színezéket vagy illataromákat, nincsenek bennük kőolajszármazékok vagy génmódosított anyagok, és nem tartalmaznak kémiai UV szűrőket, illetve SLS-t (nátrium-lauril-szulfátot).

Természetes parfümök:
Az egyedülálló illatot kizárólag a krémekben aromaterápiás mennyiségben jelen levő értékes esszenciák adják, megteremtve ezzel minden készítmény egyedi, kivételes jellegét. Az Energy RENOVE biokozmetikumok olyan terápiás eszközök, amelyek a lélek legmélyebb rétegeire hatnak, és harmonizálják bensőnket. Mivel az esszenciák a növények lényegét hordozzák magukban, a növényvilág legerősebb hatású alapanyagainak számítanak.

Készítményeinket minden szempontból a legnagyobb műgonddal és tiszta szándékkal állítottuk össze. Kizárólag természetes forrásokból származnak, kímélik az arcbőrt, tökéletesen beszívódnak, kellemes az alkalmazásuk, és hosszan tartó a hatásuk. A rendkívül magas hatóanyag-tartalom úgy ötvözi magában a fitoterápia, az aromaterápia, a kristályterápia, a hagyományos kínai orvoslás és a biorezonancia módszereit, hogy maximálisan kedvező hatást érhessünk el.

További részletek az alábbi linken érhetőek el:

Beauty Energy_final 2015

TOP