Energy “házi patika”

Filed in Általános Ismeretek | Energy | Érdekes Energy “házi patika” bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az Energy “házi patika” – elsősegély a háztartásban és utazások alkalmával

Biztosan Önnel is megesett már, hogy kezelnie kellett volna valamilyen sérülést, vagy hirtelen valamilyen egészségügyi gondja akadt, de a keze ügyében nem volt semmiféle erre alkalmas készítmény. Igen, a házi patika nélkülözhetetlen otthon, az autóban, a telken vagy a kiránduláson. Az otthoni gyógyszertár című könyvek mindig is elválaszthatatlan részei voltak a rendes háztartásnak, ezért mi most készítettünk Önöknek egy Energy házi patikát. Tartalma összeállítása során figyelembe vettük a készítmények külső és belső használatának szükségességét, valamint a termékek megfelelő kombinálhatóságát. Az otthoni patika előnye többek között az is, hogy a készítmények korlátlanul használhatók házi kedvenceink esetében is.

Az Energy patika tartalma:

Cytosan, Drags Imun, Artrin, Peralgin, Regalen, Audiron.

Külső használatra vonatkozó javaslatok:

A horzsolásokat, karcolásokat és az apróbb sebeket lássák el azonnal Artrinnal. A mélyebb sebeket fertőtlenítsék először Drags Imun oldattal, majd kenjék be Artrinnal. Az égési sérüléseket (pl. a Nap vagy a sütő okozta sebeket) kezeljék Cytosan pakolással, esetleg a Cytosant szórják egyből a sebre. Szükség esetén a Cytosan kapszula tartalmát szórják a fáradt lábak pihentetésére készített fürdőbe. A rovarcsípés vagy harapás helyét (darázs, kullancs…) kenjék be Drags Imunnal. Amennyiben arcukon csúnya fekély kezd kialakulni, alkalmazzák az Audiront. Ezt a készítményt remekül használhatják fülfájás (ideális esetben kombinálva az Artrinnal) vagy fülcsengés és fülsípolás esetében (pl. a repülőn). Gyerekeknél jelentkező náthakor az Audironnal kiválóan ki lehet kenni az orrnyílásokat, de öblögetőként is használható köhögés vagy torokfájás esetén. Pozitív hatása van a dagadt mandulákra és a keresztcsontra is vírusos megbetegedések idején. Fájdalom esetében (a fejtől egészen a térdig) használjanak Artrint, amely gyulladásellenes hatásinak köszönhetően széles körben alkalmazható. Kombinálva a Drags imunnal hathatós segítséget nyújt a fogfájásra, segít eltűntetni a reggeli karikákat a szemek alól, ideális tisztító hatású nappali és éjszakai krém, és képes regenerálni bármilyen sérült szövetet.

Belső használatra vonatkozó javaslatok:

Emésztési problémák, teltség és felfújódás esetében segít néhány csepp Regalen, gyomorégéskor használata kombinálható a Cytosan alkalmazásával. A Cytosant minden olyan esetben érdemes használni, ha napsugárzásnak vannak kitéve, mert alkalmazásával csökkenthetik a leégés veszélyét. A Cytosan jó szolgálatot tehet továbbá minden bélprobléma (hasmenés, felfúvódás, görcsök) és gyomorpanasz (a Regalennel) esetében. Akut epebajoknál érdemesebb inkább a Regalent használni. Megfázás, fáradtság, kimerültség, allergiás tünetek, esetleg ingerlékenység esetében alkalmazzák inkább a Peralgint. Támogatja az immunrendszert, energiát ad, nyugtatja a hormon- és az idegrendszert. Használhatják a gyerekek is, megelőzhető vele a közlekedési eszközökön jelentkező rosszullét (kinetózis), illetve mindenhol, ahol valami ingerelheti a légző rendszert. Amennyiben hatalmába keríti Önöket egy lázzal kísért kellemetlen betegség, használják belsőleg a Drags Imunt.

TOP