A Cytosanrol

Filed in Energy A Cytosanrol bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Dr. Barta Gizella, onkológus szakorvos: A Cytosanrol

 

A Cytosanról:
„Amint megjelent a piacon azonnal kipróbáltam a praxisomban. Onkológusként többek között a készítményben található humátok sugárzással szembeni védőhatása keltette fel érdeklődésemet. Amint felkeresett egy olyan páciens, aki a sugárzás nem kívánt hatásaival szemben keresett védelmet rögtön elővettük a Cytosant, és az adott személy veleszületett tipológiája alapján meghatározott egyéb Energy készítményekkel együtt kezdtük adagolni. Sikerrel alkalmaztuk a Cytosan – King Kong, a Cytosan – Korolen, a Cytosan – Renol és a Cytosan – Gynex kombinációkat.”

A Cytosan és a Probiosan használata vastagbél-megbetegedések esetében:
Az ember mindig is nagy terhet rótt a vastagbélműködésre – legyen szó akár a helytelen táplálkozásról, a hirtelen megváltoztatott táplálkozási szokásokról („garantált” fogyást ígérő diéták) vagy a rengeteg édességről, esetleg a nehezen emészthető proteinekben gazdag ételekről. És éppen a fehérjék azok, amelyeket a baktériumok olyan nitrogéntartalmú anyagokká konvertálnak, amelyek rendszerint toxikus jellegűek. Ezek a vízzel együtt a vastagbélen keresztül bejutnak a szervezet belsejébe, és ott pusztítást végeznek. A fel nem dolgozott cukrok (főleg az olyan poliszacharidok, mint a keményítő) elsősorban az élesztőgombákat és a gombákat táplálják, a gombák pedig szélsőségesen leterhelik cytosan_vimmunrendszerünket.

Bármi is okozza a vastagbél bakteriális mikroflórájának összetételbeli változását, a táplálék tartósságát fenntartó konzerváló elemeket érintő változások messzemenő következményekkel járnak az ember egészségi állapotát illetően. Megjelennek az ürítéssel kapcsolatos problémák, legyen az akár hasmenés vagy csak lágyabb széklet, esetleg a hasmenés és a székrekedés váltakozása, amely általában a csökkent immunitás legmarkánsabb jele. A bélben keletkezett toxinok hatástalanítják azon enzimek tevékenységét, amelyek fontos feladatot látnak el az immunitás kialakításában, ezért közvetlenül gyengítik az immunrendszert. Amennyiben a bélrendszert megtámadták a gombák, vagy még rosszabb, a candida fertőzés, az immunrendszer nagy veszélyben van. Ebben az esetben nemcsak a légző, de a húgyúti szervek is gyakrabban megbetegednek, sőt a bőr és a nyálkahártyák fertőzéses betegségeivel is sűrűbben kell számolni. Ha a gomba hosszú ideje van jelen a belekben, illetőleg, ha candida lepte el a sejtimmunitás is károsodik, és ez könnyedén onkológiai megbetegedés kialakulásához vezethet.
Általánosságban elmondható, hogy ha egy emberi szervezetben rossz a vastagbél mikroflórája, akkor a test nem tud hatékonyan védekezni a fertőzésekkel szemben.

Amennyiben a vastagbél környezete toxikus az idegrendszer működése is veszélyben van. Némely nitrogéntartalmú anyagok depresszív állapotokat idézhetnek elő, azáltal, hogy blokkolják az idegrendszer kontroll (tompító) központjait, azaz azokat a központokat, amelyek az idegek tevékenységét ellenőrzik. Ilyen esetekben romlik a koncentrálóképesség, ebből adódóan a páciens képtelen megoldani problémáit, álmatlanságban szenved, és sokkal érzékenyebben reagál a legkisebb stresszre is. A nem megfelelő mikroflóra miatt létrejött toxinok tevékenysége leterheli a májat, ahol is ezek a méreganyagok rendszerint feldolgozásra kerülnek, ez pedig az epehólyag különböző működésbeli problémáit vonja maga után, például gyakran epekő kialakulásához vezet.
A kiválasztó rendszer is károsodást szenved. Kénytelen ugyanis eltávolítani a fel nem dolgozott méreganyagokat, és ezáltal veszít ellenálló képességéből.  Ilyenkor nők esetében a méh, férfiak esetében pedig a prosztata károsodhat, de növekszik a nemi és a húgyúti szervek fertőzésekkel szembeni érzékenysége is, illetve a húgykő kialakulásának veszélye is fennáll. A toxinok negatívan hatnak az érrendszerre is. Ez az erek nagyobb áteresztőképességében, valamint a vastagbél környéki érgyulladásokban nyilvánul meg. A gombás vastagbél, illetve a vastagbél-disbiózis egyik gyakori kísérő tünete az aranyér. Ám ilyenkor az erek nem csupán a vastagbél környékén, de a szervezet bármely részén, tehát akár a szívben és az agyban is károsodhatnak. Ezért az általunk igencsak elhanyagolt szerv (és a vastagbél minden kétséget kizárólag az) megbetegedése olyan súlyosabb kórok kialakulásához vezethet, mint pl. a szív vagy az agyi erek megbetegedése.

Folytatáshoz kattintson az alábbi linkre:

Continue Reading

TOP