A titkos kincs felfedezése

Filed in Általános Ismeretek | Energy | Érdekes A titkos kincs felfedezése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A tőzeg a legjobb természetes orvosságok közé tartoznak!

 

Szinte hihetetlen, hogy olyan egyszerű dolgok, mint a talajból származó anyagok képesek megtisztítani az élő környezetet; semlegesíteni a sugárzást és a mérgező toxinokat; megújítani a termőföldet; megerősíteni az élő organizmusok életképességét; lefegyverezni és megsemmisíteni a fertőző kórokozókat, illetve halálos vírusokat; segíteni a betegségek kialakulásának megelőzésében; sőt gyógyítani és megújítani a növények, állatok és az emberek beteg, károsult szöveteit és szerveit.

Hiszik vagy sem, a fenti állítások mindegyike megalapozott. Hitelüket a világ különböző pontjairól származó tudósok, orvosok és gyógyszerészek bizonyították. Sajnos, a nyereségre törő politika elnyomja azokat a híreket, amelyek alapjaiban ráznák meg a konvencionális tudomány és medicina tartópilléreit.

Ahhoz, hogy megértsék a tőzeg erejét és potenciáját, nem kell tudósnak lenni! Ehhez bőven elég az Önök saját tapasztalata és “a józan paraszti ész”. Amint kirakjuk a kirakó minden darabját, nyomban világos és érthető képet kapunk.

Mik a humát (tőzeget tartalmazó) anyagok?

Valaha élő – túlnyomó részben növényi – organizmusok egységéről van szó, amelyek a korhadás és a reciklálás természetes folyamata során bomlottak le, illetve ebben aztozeg esetben több millió fajta jótékony, talajból származó, megtisztított mikroorganizmusról beszélünk, amelyekhez a végső fázisban az erjesztőgombák, moszatok, penészgombák stb. tartoznak. Ezek a rendkívül apró, ám igen hasznos szervezetek (növényi) mozgató rugói a tisztításnak, vegyítésnek és az ismételt tisztításnak addig a pillanatig, amíg az egykoron élő anyagok tonnái át nem változnak fonttá és unciává. Az egész folyamat csodát hozó eredménye azonban nem az alap, inert, a”halott” ásványi elemekben keresendő, hanem a világ legösszetettebb és legtömörebb transzformált molekuláiban. Hibátlan állapotban maradnak meg ráadásul a korábban élő formák RNAjának és DNA-jának nukleinsavai is. A molekulák hihetetlen módon kondenzáltak és hatékonyak. Mintha be lennének csomagolva egy kemény labdába és igen magas hatásfokú biokémiai és fitokémiai erőművekként működnének, hasonlóan az akkumulátor elemekhez vagy tüzelőanyagsejtekhez.

Honnan származik ez az óriási energia?

Ez a napenergia, amely a növények fotoszintézise során kerül a szervezetbe és a korhadás ideje alatt átalakul, valamint elraktározódik a világ legtisztább és legösszetettebb molekuláiban.

A 20. századi, amerikai gondolkodók egyik jeles képviselője, Fuller Buckminster, segít nekünk megérteni a fotoszintézisből származó növényi energia akkumulációját. Képzeljünk el egy kandallóban égő fahasábot. Arra a kérdésre, hogy “Mi a tűz” Buckminster egy kissé elnyújtott társalgás során azt válaszolja, hogy a tűz felszabadult napsugárzás – a fahasáb minden évgyűrűje egy évet jelöl és az a több éves napsugárzás, amelyet a fa a fotoszintézis segítségével abszorbeált, az most az égő fahasábból felszabadul. Az olyan anyagok esetében, mint egy darab fa, szén, nyers ásványolaj, földgáz vagy benzin (ezek mind egykor élt növények, állatok maradványai) egyszerű megérteni a napenergia elraktározódásának és felszabadulásának folyamatát, majd ezt fizikailag bebizonyítani. A humát anyagoknál ez már nem ilyen egyszerű, mivel ezek nem égnek.

A tőzeg a humuszban gazdag talajban gyakran az őskori növények masszív lelőhelyein nyommennyiségben fordulnak elő. Azonban soha nem kövesednek meg teljesen és megőrzik organikus jellegüket. Miben különbözik az ő napenergiaraktározásuk? E kérdés kulcsa a korhadás és az átalakulás természetes folyamataiban rejlik. Az energia egyszerűen más formába alakul át.

Continue Reading

, ,

Tanácsadói vizsga

Filed in Általános Ismeretek | Energy | Érdekes | Rendezvények Tanácsadói vizsga bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tanácsadók továbbképzése.

2014 öszén Nyíregyházán megrendezésre került az Energy Tanácsadók részére egy 3 hétvégét kitevő – magas szinvonalú oktatás.

Az oktatásás telt tanterem mellett zajlot, és nagy érdeklődés övezte. Az ismeretanyag mély tudást adott a kínai pentagram energetikai rendszeréről, és az Energi termékeinek ezen belül elfoglalt helyéről. A bőséges tudásanyag hozzájárul ahhoz, hogy tanácsadóink a legszakszerübben tudjanak segíteni a hozzájuk fordulóknak.

Ez úton is gratulálunkl a hallgatóknak, és a sikeresen levizsgázott Tanácsadóknak.

2014 ben  tanácsadói oklevélben részesültek:

1.- Farkasné Olásin Krisztina
2.- Pók Csabáné
3.- Dr. Orosz Enikő
4.- Bodáné Mócsán Erika
5.- Dr. Bujdosó Erika
6.- Tóth Beáta ( Immunotic Kft.)
7.- Erdélyi Zoltánné ( Dorimax Kft)
8.- László Rita Emőke
9.- Császár Melinda
10.- Teremy Sándorné
11.- Zlotánné Vásárhelyi Tímea
12.- Nyitrai Gézáné ( Nyitra-Ker. BT)
13.- Marton Zsófia ( Dzsar Kereskedelmi és Iform. Szolg. Kft)
14.- Kecskésné Bartók Erzsébet (Egészséges élet Forrása Kft)
15.-Kovács Ágnes ( Bio-Systeam Bt.)
16.- Ebesfalvi Sarolta
17.- Buczkó Andrea
18.- Kissné Pók Csilla
19.- Kulcsár Éva

Az okleveleket Marosi László, az Energy Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója adta át.

A fényképeket egyenként a képre rákattintva lehet megnézni, majd a bejövő uj oldalon a képre mégegyszer rákattintva kinagyitva tekinthetőek meg.

, ,

TOP