Energy Tanácsadói Szakoktatás

Filed in Általános Ismeretek | Energy | Érdekes Energy Tanácsadói Szakoktatás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Képek a rendezvény első napjáról

Megkezdődött Nyíregyházán a 3 napos Energy szakoktatás.

Az oktatás első napja szeptember 6.-án szombati napon volt, erről egy pár kép  megtekinthető

A következő oktatási nap szeptember 14.-e vasárnap, és 27 szombaton lesz.

A tanfolyam lehetővé teszi, hogy az Energy rendszere komplex megértéssé váljon a hallgatók számára

A Gynex segítségével történő regeneráció titka

Filed in Általános Ismeretek | Energy A Gynex segítségével történő regeneráció titka bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Gynex segítségével történő regeneráció titka

 

A Gynex egy különleges jelentőségű harmonizációs készítmény. A Vironalhoz hasonlóan ki lehet próbálni többek között fogfájásra vagy gyomorral és a tüdővel kapcsolatos problémákra. Koncepciójával részben ezen szervek pályájának harmonizációjába is beavatkozik. Bizonyos irányban befolyásolja a májat is, de fő szakterülete a fogantatás pályája és a teljes hormonális diszbalanció. A férfiak (akárcsak a Renolt) prosztata problémák esetén használhatják.

41_gynex_bila_na_bile

Ha megnézzük a Gynex összetételét megállapíthatjuk, hogy a azon gyógynövények döntő többsége, amelyekből ez a készítmény összetevődik, az embei hormonokhoz hasonló anyagokat, ún. fytohormonokat tartalmaz. Ha ehhez hozzáadjuk a bioinformációkat, különleges tulajdonságokkal bíró készítményt nyerünk. Bizonyított, hogy az ember képes a fytohormonokat a saját érdekében felhasználni. A fytohormonokat és bioinformációkat tartalmazó Gynex segítségével a test megfelelő módon harmonizálódik. Ha egy bizonyos fajta hormon hiányzik a testből, a test képes a növényi pótanyagot felhasználni annak pótlására és ellenkezőleg, ha feleslegben van, a pótanyagot felhasználja annak kiválasztására. Ezáltal önmaga képes jobban megbírkózni a hormonális jellegű, negatív hatású anyagokkal. Ebben van a méregtelenítés következő fokozatának és a regenerációnak az egyik titka. Ez a harmonizáció alkalmazható a klasszikus gyógyászattal egyidőben.

Minden endokrin mirigy fontos szerepet tölt be a testben és a hormonok segítségével biztosítja az egyes sejtek helyes működését. Az endokrin mirigyek váladéka közvetlenül a vérbe választódik ki, ahonnan megtalálják az utat a különféle szervekhez, stimuláljákőket vagy tompítják, vagy más módon befolyásolják működésüket. Egészséges állapotban az endokrin mirigyek teljes harmóniában dolgoznak.

A késő nyári időszakban használjon Gynexet

Szeptemberben elsősorban a lép és a hasnyálmirigy tevékenységét kellene támogatnunk, mert ebben az időszakban a szóban forgó szervek a legveszélyeztetettebbek.

Tekintettel arra, hogy mindkét szerv igen érzékenyen reagál minden, a szokásostól eltérő folyamatra a testünkben – a fertőzésektől kezdve a legkülönbözőbb gyulladásokig, beleértve az emésztési és az anyagcsere problémákat, a nyálkahártya sérüléseket vagy a hormonális problémákat – megelőzésként a Gynex használatát javasoljuk.

A Gynex megfelelő külső kiegészítője a Cytovital.

 

, , , ,

TOP