A rendszeres mozgás az egészséges élet záloga

Filed in Energy A rendszeres mozgás az egészséges élet záloga bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A rendszeres mozgás az egészséges élet záloga

 

 

A cukorbetegség (Diabétesz mellitusz) avagy a cukorbaj olyan megbetegedés, amely gyakran, ám nem szükségszerűen kéz a kézben jár az elhízással. Rendkívül elterjedt betegség, és aki ismeri közelebbről, az tudja, hogy a cukorbeteg aránylag egészséges ember is lehet, amenynyiben betartja a diétát és kezelteti magát. Ha nem kezelteti magát, kétszer gyorsabban öregszik, mint az, akinek nincsen cukorbetegsége, ráadásul különféle – érrendszeri, látási, vese, és egyéb szövődmények is veszélyeztetik. Elsősorban a deréktáji zsírnövekedés (ún. centrális elhízás) van kedvezőtlen hatással a koleszterinszintre, a vérnyomásra és a glükóztoleranciára. Tehát a cukorbetegség esetében is egyértelmű a rizikófaktorok összekapcsolódása, szoros összefüggése, így az érelmeszesedés kialakulásának veszélye is jóval nagyobb a “cukrosok” esetében, mint a cukorbetegségben nem szenvedőkében.

 

A cukorbetegség alapvető gyógymódja a diabetikus diéta, ami természetesen jelentős mértékben függ a cukorbetegség típusától, azaz hogy inzulinfüggő cukorbetegségről vane szó, vagy ún. időskori cukorbetegségről. Mindenesetre meg kell említenünk, hogyan használhatóak fel az Energy termékek a kétféle diabétesz, vagy az elhízás, esetleg a diabétesz és az elhízás együttes előfordulása esetén.

 

41_gynex_bila_na_bileAz elhízás csökkentésében nagyon jó a hatásfoka a Gynexnek. Ez a termék ugyanis anyagcsere-gyorsítóként stimulálja az összes belső elválasztású mirigyet az agyalapi mirigytől a perifériás mirigyekig, ideértve a hasnyálmirigyet és a pajzsmirigyet is. Az adagolás egyénileg változó, napi 3×3 csepp koncentrátumtól 3×9 cseppig. Három hét használat után ajánlott egy hetes, vagy idősebbek esetében akár 2-3 hetes szünet beiktatása. Ezt a ciklust célszerű néhányszor megismételni. A King Kong is csodákra képes, főként a férfiak esetében. Ebből a napi 2-3x 6-9 csepp adagolás vált be, reggeli, ebéd és esetleg vacsora előtt. Tartsuk azonban a szemünk előtt, hogy ha fogyni akarunk, nem elég a Gynexet vagy a King Kongot szednünk, mozognunk is kell! A mozgás szükséges, hogy a zsírt és a cukrot elégessük. A cukorbetegség gyógyításakor kiegészítéseként szintén segít a Gynex az előzőekben említett adagolással. Rendkívül jótékonyan hat a Fytominerál is, főként króm- és cinktartalma végett. Ez a két elem serkenti az inzulin termelését és felhasználását.

 

Szintén ajánlom felhasználásra a már más esetben is említett “fytoásványvizet” (3-5 csepp Fytominerál egy üveg vízbe). Nagyon kedvező a Cytosan is, amit alkalmazhatunk diabéteszes szövődmények esetén, pl. bőrbetegségek, ún. furunkulusok, szőrtüszőgyulladás, sípcsont ulcusok (fekélyek) és más fertőzések esetén, amelyek cukorbetegeknél főként az alsó végtagokon gyakoriak. A Cytosant szórhatjuk közvetlenül a sebre, vagy a sípcsontfekélyre is. Gyógyító, csillapító hatású, s egyúttal erős antioxidáns, használata erősen kihat a cukorbetegség és szövődményeinek az állapotára, mindig alkalmazható kiegészítő szerként.

 

Continue Reading

, , , , , ,

TOP