A Cytovital krémmel elérhető közelségbe kerülhet a fiatalság

Filed in Általános Ismeretek | Energy A Cytovital krémmel elérhető közelségbe kerülhet a fiatalság bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Cytovital krémmel elérhető közelségbe kerülhet a fiatalságcitovital

A finom bioinformációs krém, a Cytovital, a Föld energiái közé tartozik ugyanúgy, mint a Gynex gyógynövény koncentrátum. A Föld szimbolizálja a nedvességet, a védelmet és a táplálást, a Cytovitalnak is ugyanolyan minősége van. Biztosítja a bőr számára a regenerációjához szükséges anyagokat, védi a káros hatásoktólés biztosítja az olyannyira szükséges nedvességet. A Cytovitalnak hála, az Ön bőre nemcsak fiatalosan nézhet ki, hanem egészséges is lehet.

A sejtek megfiatalítása és regenerációja:

Valószínű, hogy a Cytovitalt leginkább azért értékelik, mert kifejezetten regenerálja, és láthatóan megfiatalítja a bőr sejtjeit. Ideális nappali és éjszakai krém, ami a ráncok kialakulása ellen hat. Véd az UV sugárzás és a szabad gyökök hatásai ellen, és ráadásul képes a bőrt megfelelően hidratálni. A Cytovital az összetételének köszönheti ezeket a tulajdonságokat. A vitaminokon és az illóolajokon kívül főként borostyánkősavat tartalmaz, amelyet már évezredek óta tiszteletnek örvend megfiatalító hatása miatt. A Cytovital tartalmaz még gombakivonatokat, amelyek a sejtek védelmét szolgálják különféle típusú sugárzásokkal szemben (ezért jó a Cytovitalt használni napsütéses napokon és szoláriumozás után), és nem utolsó sorban vanília, levendula, gyújtoványfű kivonatot, amik jelentősen befolyásolják a krém regenerációs képességeit.

Bizonyosan örömet szerez bőrének, ha legalább hetente egyszer nem sajnál tőle egy intenzív regenerációs arcpakolást. A bőrt először tisztítsa meg vízből és Protektinből készített híg emulzióval, és csak azután vigye fel a vastagabb Cytovital réteget, ideális esetben néhány csepp Fytominerallal keverve. Ezt a regenerációs pakolást hagyja hatni minimum 15-20 percig, azután öblítse le langyos vízzel, kenje be a bőrét vékony réteg Cytovitallal és azután nézzen a tükörbe… Van különbség.

A hormonrendszer szabályozása:

A Cytovital másik fontos tulajdonsága, hogy képes harmonizálni a hormonrendszert közvetlenül a bőrön keresztül. Ezt a tulajdonságát a krém a gyógynövénykivonat tartalmának köszönheti (vanília, salamonpecsét, gázló (Hydrocotyle) szecsuán bors, ánizs). Nagyon jól rendbe tudja hozni a pajzsmirigy és a mellékpajzsmirigy működését, de más endokrinológiai szervekét is. Jó tapasztalatai vannak például a Cytovitallal azoknak a nőknek, akiknek fájdalmas vagy rendszertelen a menstruációjuk, vagy akik a cikluselőtt mellfájdalmakban szenvednek. A Cytovital külsőleges használata a Gynex belsőleges használatával együtt ebben az esetben ideális kombináció. Már sokszor bevált a cikluson kívüli erős vérzéssel, vagy a méhen illetve a petefészkeken lévő cisztákkal kapcsolatos, diagnosztikailag bizonytalan esetekben. Ez a krém jó hatással van a cukorbetegségben szenvedőkre, akiknek problémáik vannak a nagyon vékony és száraz bőrükkel.

Forradások és cellulitisz:

A Cytovital bevált a legkülönfélébb bőrkinövésekre, elsősorban a forradásokra is. A forradásos szövetre a salamonpecsét és a levendula kivonata hat. A Cytovital használatával a bőr kisimul és regenerálódnak mélyebb rétegei. Annak köszönhetően, hogy a mélyebb rétegekben hat, használható a krém az obligát női probléma – a cellulitisz megoldására is.

Gyulladás- és rákellenes hatás:

Az édesgyökér, gyömbér és sárkánycserje kivonat tartalma biztosítja a Cytovital gyulladásellenes hatását, minek következtében kiválóan alkalmas minden gyógyuló seb, var és horzsolás kezelésére, amelyeknél feltételezzük, hogy nyomot hagyhatnak maguk után forradás formájában.

Meg kell említenünk a Cytovital rákellenes hatását is a magas tőzeg és gyógyító gombakivonat tartalmánál fogva. Kiegészítőként javasolt használni a rák gyógyítása során, a besugárzáskor és a kemoterápia alkalmazási helyein. Különösen alkalmas a mell- és a méhrák esetében.

 

Mgr. Tereza Viktorová

, , , ,

Hogyan szedjük az Energy készítményeket?

Filed in Általános Ismeretek | Energy Hogyan szedjük az Energy készítményeket? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Rendszeresen vagy szükség szerint használjuk-e az Energy készítményeket?

A táplálék kiegészítők, a gyógynövények vagy teák felhasználási javaslataiban gyakran különböző tanácsokat olvashatunk: használjuk a készítményt rendszeresen, étkezés előtt, étkezés után, szükség szerint…

Talán érdemes elgondolkodni, hogy ezzel kapcsolatban hol is van az igazság. A kérdés valóban nagyon izgalmas, ugyanis, ahogy az már lenni szokott, egy kicsit mindenkinek igaza van. Nézzük most meg a különböző felhasználási módok “foga fehérjét”.

Szervezetünk szükséglete a kínai kozmológia azon alapfeltételezéséből indul ki, miszerint a földi élethez kapott testünk ideális eszköz ahhoz, hogy a kijelölt utunkon megszerezzük a szükséges tapasztalatokat. Amennyiben pedig testünk ideális, képes az önmegújításra. Ebből a gondolatból indul ki elődeink szólása: “hallgasd a test beszédét”. A test szavára leginkább a gyerekek hallgatnak. Amíg mi felnőttek olykor még a leghangosabb kiáltást sem halljuk meg, addig a gyerekek testük kívánalmai szerint élnek. Elalszanak, ha a test erre parancsot ad, és teljesen mindegy nekik, hogy ez helyénvaló viselkedés-e vagy sem. Akkor kérnek enni vagy inni, amikor annak itt az ideje. Szinte már meglep minket, milyen precízen tesznek eleget testük kéréseinek, vagy a kínai orvostudomány definíciójával kifejezve, milyen szépen harmonizálják saját szervezetüket.pentagram

A harmonizáló képesség a gyerekek esetében sokkal kiterjedtebb ennél. A gyerek nem megy oda olyan személyhez, aki energetikailag rosszul hat rá, elutasítja az olyan ruhákat, amelyek megbolygatnák a harmóniáját, az őt körülvevő világot is gyakran a saját Énjéhez igazítja. Mi felnőttek ezzel szemben hajlamosak vagyunk a KELL szó értelme szerint élni, és fejvesztve átsiklunk szükségleteinken. Akkor alszunk, amikor úgy jön ki a lépés, étkezni két találkozó között is képesek vagyunk, öltözékünket a divat határozza meg, és olyan emberekkel találkozgatunk, akik anyagi boldogulásunk szempontjából fontosak.

Szervezetünkre a néma szenvedő szemlélő szerepét osztottuk. Testünk ideális, ezért rendszerint viszonylag rendesen viseltetik irányunkban. Azonban nála is érvényes, hogy “egyszer biztosan betelik a pohár”. Egy napon testünk fellázad, mi pedig rettenetesen csodálkozunk: “mi történt? Hiszen ez idáig minden a legnagyobb rendben volt, most pedig egyszer csak, hirtelen, minden figyelmeztetés nélkül…”. Az hogy testünk kért, kiabált, könyörgött, ez valószínűleg eszünkbe sem jut. És gyakran előfordul, hogy még ilyenkor sem gondolkodunk el, és a két szélső út valamelyikét választjuk. Teljes mértékben megadjuk magunkat a testnek, és attól fogva csak siránkozó fájdalommal teli, panaszkodó problémagócok leszünk, vagy még ezúttal sem tesszük lehetővé a szervezetünkkel való kommunikációt. Még ezúttal is háttérbe szorítjuk a szükségleteit, és megpróbáljuk még néhány napig, hétig, esetleg hónapig “lerágni róla, amit lehet”. Az első út azonnal “véget vet” életünknek, mert a nyafogás és a kényeskedés biztosan nem tartozott az életcéljaink közé. A másik út valamivel hosszabb ugyan, de biztosak lehetünk benne, hogy ugyanaz a vége, a test előbb vagy utóbb teljesen tönkremegy.

Continue Reading

, , ,

TOP