Archive for október, 2012

Tud olvasni a testéből, vagy tudja, mit akar Önnek mondani? II.rész

Belek

A belek fizikális szinten-, egyebeken kívül az élelmiszerből származó tápanyag befogadására szolgálnak. Szellemi szinten osztályozó helység. Pontosan a belekben döntenek arról, mi az ami marad, mi az, amit meghagyunk, mitől szabadulunk meg, mit és hogyan engedünk ki, mit hajtunk ki, távolítunk el. E szempontból a székrekedés világosan jelzi, hogy számunkra nem világos, mitől kellene megszabadulnunk, mi az, ami elnehezít bennünket, mit nem kellene a múltból hurcolnunk magunkkal, mit kellene csökkentenünk. Talán a kapzsiságunkat és büszkeségünket.

A székrekedés a szellemi folyamatok blokkolásának jele is. Nem akarunk különválni, nem akarjuk az alkoholista anyánkat elhagyni, nem vagyunk képesek elmenni az olyan munkahelyről, ami már nem nyújt számunkra semmit, nem akarjuk a bevált életritmusokat megváltoztatni. A hasmenés, pedig a jövőtől való félelmünket, a szerelmi aggódásunkat, a házasságra lépéstől való aggodalmainkat, az olyan problémáktól való félelmünket fejezi ki, amelyeket majd nem tudunk kezelni. És főleg a függetlenség elvesztésétől való félelmünket fejezi ki. Amennyiben a székrekedés és a hasmenés váltakoznak, azt jelenti, hogy egyszerre vágyik, és ugyanakkor aggódik is valaminek a megszabadulásától. Ez lehet egy dolog, személy, sztereótípus, jellem tulajdonság.

Kezelés: Meditáció, avagy harmonizáció, mely közben tisztázza magában, mit is akar tulajdonképpen. Langyos fürdők tengeri sóban. Diéta és a has gyengéd masszázsa. Vigyázat a megfázásra, rontja az állapotot.

Lábak

A lábak olyan alapok, amelyek meghatározzák irányunkat. A lábainkkal fordulnak elő problémák, ha félünk kilépni, ha félünk a dolgok radikális elintézéstől, ha nem a megfelelő irányba haladunk, ha legtöbbször egy helyben ácsorgunk, és nem keresünk kiutat. A térdeink testesítik meg a félelmeinket. Az egészségünk iránti félelemtől egészen a puszta létezésünkig.

Kezelés: Több határozottság, a megérzés erősítése /a teli Hold megfigyelésével /, meleg és hideg fürdők váltogatása, sertéshús fogyasztása. Rendszeres masszázsok.

Kezek

A kezünk akkor fáj, amikor már nem akarunk senkit sem szolgálni, amikor úgy tűnik nekünk, hogy többet adunk, mint kapunk. Amikor nem akarunk semmit sem tenni. Amikor gondjaink vannak az adással, vagy az elfogadással, amikor olyan dolgokat kívánunk a kezünkben tartani, amelyekről már régen nem döntünk, amelyek nem tartoznak hozzánk, vagy már semmire nem megyünk velük. Amikor valamilyen dologhoz a nevünket kellene adnunk /felelősség átvállalását/ és képtelenek vagyunk rá. Amikor valamilyen tehetségünket, képességünket nyomjuk el, amelyet a bölcsőnél kaptunk.

Kezelés: Masszázsok, melegedés infravörös lámpa fényénél, fűszeres ételek, természetben eltölteni legalább két órát, meleg borogatások.

Read the rest of this entry »

Miért jó a hírlevél?

Mert nem marad le semmiről
Mert mindig tudja az akciókat
Mert nem felejti el a rendezvényeket
Mert érdekes
Mert csak

Hírlevél
Oldal ajánló
Ajánld az oldalt ismerőseidnek. Ird be az e-mail címét.

E-mail:

Galéria
chlorella_mn
Aktuális rendezvények
2012. október
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031