Növekedj!

Filed in Érdekes Növekedj! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Növekedj!

 

A Thrive egy rendhagyó dokumentumfilm, amely fellebbenti a fátylat arról, mi folyik valójában a világunkban.

A pénz útját követve feltárja a globális hatalom azon szándékát, hogy miképp akarja megszilárdítani saját hatalmát az életünk minden területe felett.

Bemutatja a tudományos áttörés lehetőségeit a tudat és az aktív cselekvés segítségével, amely megoldásokat kínál a valódi boldogulásra, és képessé tehet bennünket arra, hogy visszaszerezhessük az irányítást az életünk felett.

Csak ajánlani tudom a megtekintését

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=20EWMaAaMsY&feature=youtu.be[/tube]

 

Az Energy termékek és az ősi gyógymódok kapcsolata

Filed in Energy 1 Comment

Az Energy termékek, az allopátia és az ősi gyógymódok kapcsolata

Több ezer mérés, gyakorlati tapasztalat után elmondhatom, hogy nem találtam jobb termékcsaládot az Energynél, amely úgy lefedné az egész testet, funkcionálisan és oki szinten, úgy helyre tudná állítani az energia rendserünket. Mivel minden ember egy individuális lény, mindenki másként reagál a termékek fogyasztása során.

Vannak akiknél jelentkezik reverz tünet, vannak akiknél nem. Tudjuk, hogy a reverz tünet átmeneti rosszabbodás a termékek fogyasztása alatt. Azért vagyunk szaktanácsadók, hogy a fogyasztót tájékoztassuk a tünetek okairól, vagy ha arra szükség van, egy másik pentagram termékkel folytassuk a méregtelenítő kúrát.

Például: egy súlyos szívprobléma esetén lehet, hogy a Korolen fogyasztása alatt nagyon erős reverz tünet jelentkezhet, amikor abba kell hagyni a Korolen szedését és meg kell nézni, hogy a szív gyűlölet miatt betegítette meg – ebben az esetben Regalent adok –, vagy a félelem, szorongás miatt – akkor Renolt adok -.

Régi magyar mondással élve, mindig kezdjük a kályhánál! Biztos sokan hallották, hogy a testi fájdalmakat, bőrpanaszokat, nem külsőleg, hanem belsőleg kell gyógyítani. Én azt mondanám, nem csak belsőleg, külsőleg is kell gyógyítani.

Melegen ajánlom a számunkra nem tapintható energiapályák tisztítását szolgáló pentagram termékeket, Cytosan, Drags Imun stb. mellett alkalmazzuk a bőrünk felületén tapintható meridiánok, akupunktúrás pontok tisztításához a krémeket, és a Balneol fürdőolajat. Azt is tudomásul kell venni, hogy a súlyos, krónikus betegségeket, már olyan hiánybetegségek követik, melyek esetén más allopatikus termékek alkalmazására is szükség van.

Például: Máj, emésztőrendszer zavara esetén vitaminhiány lép fel, a vékony és vastagbél felszívódási zavarai aminósav, nyomelem hiányt, az inzulincsapda (szénhidrátok lebontásának zavara) elhízást eredményez.

– Az Energy termékek nem csak a gyógyszerekkel férnek meg kiválóan, de más allopatikus termékekkel szinergista hatást fejtenek ki.

– A nyomelemek, ásványi anyagok pótlására kiváló a Fitomineral.

– De a vitamin családokat – különösen a Candida elszaporodása miatt a B vitamin családok – pótolni kell máshonnan.

Continue Reading

TOP