Home > Energy > Új termék az “IMMORTELLE BALM”

Új termék az “IMMORTELLE BALM”

Selymes ápolás az IMMORTELLE BALM segítségével

Az új IMMORTELLE BALM legfontosabb összetevője a szalmagyopár gyógynövény rendkívül hatékony egyben felettébb ritka illóolaj.

Rendkívül kitartó, egyben felettébb kifinomult növény. Kifejezetten zord körülmények között él, ennek ellenére képes megőrizni kecses törékenységét és szépségét.

A „nap aranyának” nevezett, élénksárga virágokkal nyíló szalmagyopár az örökkévalóság és a halhatatlanság jelképe. Egyedülálló ereje ápoló méhviasszal, lágy olajokkal és természetes illatesszenciákkal egyesül ebben a család minden tagjának ajánlott, sokrétűen felhasználható, akár naponta alkalmazható bőrápoló balzsamban, amely revitalizálja, regenerálja, puhává varázsolja és óvja a bőrt bármilyen időjárási körülmények között, akár egész nap.

Hatóanyagok

Mandulaolaj, sheavaj, méhviasz, kókuszolaj, szalmagyopár illóolaj, ylang-ylang illóolaj és geránium illóolaj, orvosi rozmaring kivonat

Kizárólag természetes összetevőket tartalmazó formula, tartósítószerek és mesterséges illatanyagok nélkül.

Használata

Vigye fel az ajkaira, a kezére vagy bárhova a teste azon területén, ahol szeretné selymessé és regenerálttá varázsolni igénybe vett bőrét

Összetevők részletes leírása:

Helichrysum Italicum Flower Oil – Olasz szalmagyopár:

Ritka és értékes olaj, amely bőrszépítő és helyreállító tulajdonságairól híres, gazdag földes, gyógynövényes illatú, teára és mézre emlékeztető jegyekkel.

Híres a kuperózis, rózsás bőr, hegek, véraláfutások, striák esetén kifejtett jótékony hatásáról, bőrfiatalító, bőrfeszesítő alkalmazásokban használatos.

Az Immortelle-nek, azaz az az örökkévalóság és a halhatatlanság jelképének is nevezik, több fajtája létezik, ezek különböző földrajzi területekről származhatnak, de elismert, hogy csak a Helichrysum italicum fajta biztosít fokozott hatékonyságot a neril-acetát, a gamma-kurkumén és az italidion magas koncentrációja alapján, amelyek biztosítják ennek az illóolajnak a hatékonyságát.

Illatprofil: intenzív, gyógynövényes, földes, édes, szénás jegyekkel, finom mézes és teaszerű vonásokkal.

TULAJDONSÁGOK

• erőteljes vérömleny-, flebitisz- és gyulladáscsökkentő anyagokat tartalmaz

(további részletekért kattintson az alábbi linkre: )

• ismert jótékony hatásáról vérömlenyek, zúzódások és hegek esetén

• elősegíti a hegesedési folyamatot

• tonizálja és fiatalítja a bőrt

• javítja a pattanásos, rózsás, kuperózisos, megereszkedett bőr megjelenését

• nyugtatja és segít kiegyenlíteni a bőrpírra hajlamos bőrt

• értékes szövetséges a visszerek, striák, nehéz lábak esetén

• segít begyógyítani az érzelmi sebeket és enyhíti a szomorúságot

• támogatja a nehéz helyzetekből való kilábalást és az új helyzetekhez való alkalmazkodást

• támogatja az önbizalom helyreállítását

• mentális ellazulást és belső békét hoz

MANDULAOLAJ

Az édesmandula eredetileg a Közel-Keletről származó fa, manapság azonban a mediterrán vidéken mindenhol termesztik. A termésből préselt tápláló növényi olajat már a rómaiak is bőrápoló termékekben hasznosították, napjainkban is számtalan natúrkozmetikum tartalmazza.

Az édesmandula-olaj telített zsírsavjai jótékony hatással vannak az egészséges bőr megőrzésében, vagy akár a hajápolásban.

Hatásai, használata:

• védi és táplálja a bőrt

• száraz, érzékeny bőrre kifejezetten ajánlott, enyhíti az irritációt és a viszketést, regenerálja a bőrt

• enyhíti a gombás fertőzések tüneteit

• az aromaterápiában az egyik legkedveltebb bázis- vagy hordozóolaj

• bőrpuhító, hidratáló, tápláló hatású

• kiváló hordozóolaj masszázsolajok készítésénél, illóolajokkal kombinálva

• arcápoló krémekbe, szemkörnyékápolókba, éjszakai krémekbe, testápoló készítményekbe minden bőrtípusra ajánlott

• hajbalzsamokban, egyéb hajápoló termékekben is érvényesül a tápláló hatása, erőssé és fényessé varázsolja a hajat

• nem irritál, ezért babaápolási termékekben is alkalmazható

SHEA VAJ

Enyhén sárgás színű, természetes zsír, melyet az Afrikában honos sheafából vonnak ki. Édeskés illatú, puha, krémes vagy kemény állagú is lehet. A kozmetikumokban kiváló bőrpuhító (emollient) összetevő és antioxidánsok (A-, E- és F-vitamin) gazdag forrása. A sheavaj ehető is, a kakaóvaj helyettesítőjeként néhány csokoládéban is megtalálható. Remek összetevő száraz, érzékeny bőr ápolására.

Kukorica csíra olaj, mely a többi természetes növényi olajhoz hasonlóan kiváló bőrpuhító, emollient olaj.

Méhviasz

A kozmetikumokban sűrítő, bőrpuhító (emollients) anyagként használatos.

A méhviasz a mézet termelő méhek anyaga, melyből a méhek a kaptárban felépítik a hatszögletű sejtek sokaságát, a lépet.

A méhviasz kiválasztásakor még átlátszó; mélysárga színét később a pollenek ill. a propolisz adja meg. Kozmetikai célokra gyakran kifehérített méhviaszt használnak (Cera alba),

Kókuszolaj

Gyulladáscsökkentő és a bőr barrier funkcióját támogató hatása miatt jó hatással lehet a száraz, sérült bőrre (forrás), az enyhe vagy közepesen súlyos atópiás dermatitis kezelésében például előnyösebb hatást mutatott, mint az ásványi olaj (forrás) illetve a Labmuffin kémikusa szerint hajra is az egyik legjobb természetes olaj, mivel szerkezetének köszönhetően jobban behatol a hajszálakba, mint a legtöbb más olaj így képes megelőzni a haj károsodását fésülés során.

Kandelillaviasz

Természetes viasz, melyet a, Mexikóban őshonos, kutyatejfélék közé tartozó két növény, az Euphorbia antisyphilitica (gyógyító kutyatej) és az Euphorbia cerifera leveleiből állítanak elő.

A kandelillaviasz sárgásbarna színű, kemény, átlátszó vagy áttetsző anyag.

Cetearyl Olivate

Az olajbogyóból nyert olivate (a szűz olívaolaj fő összetevője) és cetil-alkohol összekapcsolásából állítanak elő. Ez az összetevő leginkább emulgeálószerként funkcionál a kozmetikai formulákban.

A Cetearyl Olivate különleges tulajdonsága, hogy segíti a bőr természetes védőgátjának megerősítését és fenntartását, ezzel elősegítve a bőr hidratált, puha és sima állapotának megőrzését.

YLANG YLANG

Az Ylang Ylang virágából kivont illóolaj, melyet maszkoló, illatanyagként használnak a kozmetikumokban. Az ylang-ylang szó jelentése: a virágok virága. Illata jó hatással van a hangulatunkra, hat az érzékekre és azt tartják róla, hogy nemi vágy növelő hatása is van.

NAPRAFORGÓ OLAJ

A napraforgó magjából nyert olaj, melynek fő összetevői a bőr számára fontos omega zsírsavak (linolsav és olajsav).

Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy több tanulmány is arra jutott, hogy a napraforgó olaj egy olcsó, hatékony és a fejlődő országok számára is elérhető emollient anyag, mely hatásos lehet irritált vagy kiszáradt bőr természetes védőrétegének a helyreállításában, erősítésében.

Rozmaring levelének a kivonata

A kozmetikumokban illatanyagként, tonizáló, frissítő és fertőtlenítő hatású összetevőként használatos.

A rozmaring kivonatának fő hatóanyaga a rozmaringsav, amely erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik.

Rózsamuskátli (más néven geránium) nevű növényből kinyert olaj. A kutatások szetint a geránium olaj élénkíti a vérkeringést, erősíti a bőrt, szabályozza a faggyútermelést.

A márciusi Energy akció keretében Energy Klubtagok részére

40.000 Ft-os vásárlás felett: ajándékba adunk 1 db limitált kiadású Energy IMMORTELE Balm-ot (ha a számla végösszege árengedménnyel csökkentve meghaladja a 40.000 Ft-ot). Az ajándék IMMORTELE Balm készítmény vásárlónként 1 alkalommal vehető igénybe az akció ideje alatt.

Comments are closed.

TOP