Koncentrátumok

 

A PENTAGRAM® RENDSZER– VILÁGMÉRETŰ ÚJDONSÁG A REGENERÁCIÓ TERÜLETÉN

A Pentagram® regeneráció alapja a bioinformációs terápia és az emberhez való holisztikus hozzáállás, amely az egész személyiségre irányul (testi, lelki, érzelmi és szellemi szempontból), figyelembe véve a test, a lélek és a szellem kölcsönös kapcsolatát, hármas egységét. Az ENERGY termékekben található növényi anyagok és bioinformációk segítségével sokszorosára gyorsul a mérgező anyagok kiválasztása a szervezetből. Az 5 termék az emberi szervezet számára 5 lépcsőfokot jelent az egészséghez. Hatásaival ez a rendszer mind a 12 alapvető energiapályát (meridiánt) lefedi.
A Pentagram®  termékek mindegyike bioinformációs, széles spektrumú, regeneráló készítmény, amelyet a fitoterápia, az aromaterápia, a kristályterápia és a biorezonancia legújabb ismeretei alapján fejlesztettek ki. Ezeket a magas koncentrációjú termékeket (30 ml koncentrátum egyenértékű 400 ml klasszikus kivonattal) különleges technológiával állítják elő. Nem tartalmaznak alkoholt, cukrot – ezért cukorbetegek is élhetnek velük –, és nincs bennük semmilyen mesterséges adalékanyag vagy színezék.
Ha nincsenek egészségi problémáink, akkor a készítményeket – a regenerációnak a legtöbb embernél bevált, ajánlott sorrendje szerint – többnyire egyesével, a következő sorrendben szedjük: VIRONAL, REGALEN, RENOL, GYNEX, KOROLEN. A sorrend a biorezonancia elvén működő műszerek különböző tesztjeivel és pszichotronikai módszerekkel megváltoztatható és pontosítható. Ha vannak gondjaink az egészségünkkel, kezdjük annak a készítménynek a szedésével, mely a legjobban hat az adott problémára. A javulástól függően, illetve a teljes gyógyulás céljából az egész regenerációs folyamaton áteshetünk.

Lehetséges az átmeneti rosszabbodás

A regenerációs folyamat előidézheti az állapot ideiglenes rosszabbodását is, ez az úgynevezett visszaesés (reverzió), ami megnyilvánulhat pl. kiütések megjelenésében vagy a korábbi betegségek tüneteinek megismétlődésében. Ezek a reakciók a gyors regeneráció jelei. Ha a reverz tünetek túl erősek, intenzitásukat csökkenthetjük kisebb adagok bevitelével (pl: napi egy csepp, vízzel hígítva) vagy az adagolások közti időközök meghosszabbításával. Ha a tünetek megszűnnek, az adagokat ismét növelhetjük. Krónikus (idült) megbetegedések esetén a készítményeket kisebb adagokban (naponta néhány csepp) szedjük, majd fokozatosan növeljük az adagokat. Akut (heveny) betegségek esetén fordítva járunk el, nagyobb adaggal kezdünk, majd a javulástól függően mérsékeljük az adagot.
Nagyon fontos a megfelelő mértékű folyadékfogyasztás. Naponta legalább 2 liter folyadékot kellene meginni – a regerációs kúra alatt viszont még ennél is többet. Az elégtelen mértékű folyadékfogyasztás az állapot rosszabbodását okozhatja. Elsősorban az alacsony vérnyomásúaknak kellene több folyadékot bevinni szervezetükbe. Ne féljenek a visszatérő (reverz) tünetektől, ha viszont nem biztosak abban, hogy nem a folyamat rosszabbodásáról van szó, keressék fel orvosukat.

A regeneráció optimális feltételei

A regeneráció alapja a szervezet méregtelenítése (detoxikáció), ezért megfelelő mennyiségű tiszta vizet kell biztosítanunk, hogy a kiválasztott, nemkívánatos anyagok távozzanak a szervezetből. Ha az étrendjük megfelelő, ha kerülik a vegyi anyagokkal tartósított élelmiszereket, a mértéktelen húsfogyasztást, a szalámi, konzerv, kávé, cukor és hasonló élelmiszerek fogyasztását, elkerüljük a stresszhelyzeteket és egy kicsit többet mozognak, akkor sikereik a regenerációs folyamatban megsokszorozódnak. Nem mindenki képes megtartani bizonyos étkezési szabályokat, ám számukra is fontos, hogy minél jobban megközelítsék az ideális életmódot.
Az ENERGY termékek széleskörű hatása egyebek között a megelőzésben rejlik. Mindig előnyösebb kisebb összeget fordítani a megelőzésre, mint később nagyobbat a drága gyógykezelésre. Tanuljunk meg figyelni a testünkre! Ha meg akarjuk őrizni egészségünket, az ENERGY készítményei ehhez egyedülálló lehetőséget kínálnak.

Az ENERGY készítményeinek hatásmechanizmusa

Az ENERGY cég 5 széles hatáskörű készítményt fejlesztett ki, ezek a Pentagram® család tagjai. Bár széleskörű hatást fejtenek ki, mindegyikük a testnek csak egy bizonyos területét befolyásolja. Az általunk használt termék mindig további szerveket készít fel a regenerációra, így könnyedén elérhető az egész szervezet fokozott mértékű regenerációja. Mivel minden készítmény a testnek csak bizonyos területét befolyásolja, és nem hat egyszerre az egész szervezetre, maximálisan kifejti hatását az adott területen.
A homeopátiás és bioinformációs készítmények a harmonizációs hatások széles skáláját kínálják. Hatásukat a legmagasabb szinten fejtik ki. Egy homeopátiás vagy bioinformációs termék képes egyszerre pótolni10 másik vitaminkészítményt, emellett nem károsítja szervezetünket, egészségünket.

A Pentagram® regeneráció elvét könnyű megérteni. Mindenki rövid idő alatt megtanulhat úgy dolgozni a Pentagrammal, hogy az egészsége hasznára váljék. Teljesen eltér az úgynevezett „mindent gyógyító szertől” (panacea), amely az emberi hiszékenységet használja ki.

A Pentagram® termékek egyidejűleg több szinten is kifejtik hatásukat. A készítményeket úgy állították össze, hogy az összetevők kölcsönösen kiegészítsék egymást, s ezzel hatásuk megsokszorozódjék. Igen érdekes és hasznos a pszichotronika elveinek felhasználása a regenerációs készítmények gyártása során. Tesztek segítségével állíthatjuk össze a regenerációs készítményeket, s egymás után kipróbálhatjuk, hogy a test mely energiapályáira (meridiánjaira) lesznek hatással, és mekkora lesz a hatásfokuk.
Ez emlékeztet a számítógépes szimulációra – abban a vonatkozásban, hogy az emberi agy is egyfajta biológiai számítógép. Ha megfelelő a programunk és tudunk vele dolgozni, mindig kaphatunk hasznos információkat bármilyen kérdéssel kapcsolatban.

A beteg embert olyan házhoz hasonlíthatjuk, amelyben kikapcsolták az áramot. Ott semmi sem működik, nincs értelme élesztgetni valamit, ha hiányzik az élet létezésének alapja – az energia. Nem érvényesülnek a különböző energiakiegyenlítések és -cserék. Az a legjobb megoldás, ha a házban újra bekapcsoljuk az áramot, és ekkor minden úgy kezd működni, ahogyan kell.
Hasonlóképpen működik mindez a testünkben is. Sok próbával bebizonyították, hogy az emberek és a növények szervezetébe homeopátiásan vagy bioinformációval bevitt elemeket és vitaminokat teljes egészében helyettesítik azok a készítmények, amelyek ezeket az anyagokat és információkat koncentrált állapotban tartalmazzák.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP