Audiron

AUDIRON

 

Az igazán sokoldalú készítmény

Erős gyulladásellenes hatással bír, likvidálja a vírusos és bakteriális eredetű fertőzések kórokozóit, és gyógyítóan hat a bőrre, valamint a nyálkahártyákra. A kínai orvoslás szempontjából a fém eleméhez tartozik, ami a tisztaság és a sterilitás megtestesítője.

Az Audiron-t külsőleg alkalmazzuk.
Ezen nemcsak a borogatásokat értjük, hanem a fülöblögetést és a beteg területek átmosását, valamit az Audiron kenőcsökben és öblögető szerekben történő használatát.

Kenegetés, inhalálás, öblögetés
Az Audiron-ban található anyagok egyedülálló kombinációja révén az említett jótékony hatások mindegyike érvényesül. A készítmény gyulladásellenes hatása segítséget nyújt bármilyen eredetű megfázás, nátha és nyirokcsomó-duzzanat esetén.

Az enyhén benedvesített vattatamponra csepegtetett Audiron-nal kenegethetjük a nyakat, a tarkót, az állkapocs alatti és a nyaki nyirokcsomók körüli területeket, valamint a fül mögötti részeket. Az orrunkat és a fülünket szintén benedvesített vattadarabbal törölgessük át.

Nátha és duzzadt nyálkahártyák esetén csepegtessünk néhány csepp Audiron-t forrásban lévő vízbe, majd inhaláljunk, hiszen az illóolajok szabaddá teszik a légutakat, és megnyugtatják a nyálkahártyákat.

Öblögető formájában a gyógynövény-keverék segítséget nyújt fogfájás és fogágy-gyulladás, afta, valamint torokfájás esetén. Az Audiron kiválóan használható továbbá gennyesedő, nedvedző fekély, szemölcs, gombás bőrbetegségek és egyéb bőrproblémák kezelésére.

Hallászavarok, gyulladások
Az Audiron legnagyobb előnye, hogy jótékonyan hat a legkülönbözőbb fül- és hallásproblémákra. Eredményesen alkalmazható a külső hallójárat viszketése, fülzúgás, fülcsengés, sőt nagyothallás esetén.

Az elsősorban gyerekeknél jelentkező középfülgyulladás kezelésére remekül lehet használni. A gyerekek Eustach-kürtje sokkal rövidebb és szűkebb, mint a felnőtteké, ezért sokkal hajlamosabb a gyulladásokra. Tekintettel arra, hogy a középfül és a felső légutak állandó összeköttetésben állnak egymással, a középfülgyulladás rendszerint a megfázások és az influenza kísérő tüneteként jelentkezik. A középfülgyulladás minden esetben orvosi beavatkozást igényel, amely rendszerint kellemetlen és fájdalmas, ráadásul az ismétlődő füldob-felszúrás hallászavarok kialakulását idézheti elő. Ilyenkor az orvosi kezelést tökéletesen és hatékonyan kiegészíthetjük az Audiron-nal.

Herpesz vírusok
Segíthet az Audiron herpesz vírus okozta fertőzésekben is. Ezek a vírusok igen hosszú ideig életképesek maradnak az emberi szervezetben, és gyakran ismétlődve megjelennek. (Ez egyben utal immunrendszerünk általános védekezőképességének meggyengülésére is – a szerk.) Ezek a vírusok nemcsak a száj körüli herpesz kialakulásáért felelősek, hanem a nemi szerveken megjelenő herpeszért, az övsömörért, a bárányhimlőért és a fertőző mononucleosisért is. Az audiron-os oldat használata megkönnyebbülést hoz, csillapítja a herpesz vírus által okozott, kellemetlen bőrtüneteket. A kellemetlenül égető és fájdalmas herpesznél például megszünteti a fájdalmat, és felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát.

Fogágy-gyulladás, aranyér
Az Audiron kiválóan alkalmazható fogágy-gyulladás, aranyér és a végbél melletti duzzanatok esetében is. Külsőleg használható továbbá csontfájdalomnak, kisebb égési sérüléseknek, valamint a háromosztatú (trigeminus) ideg bénulásának a kezelésére is. A problematikus területet a tünetek megszűnéséig naponta 3x érdemes kenegetni.

Bőrproblémák, fertőtlenítés
További felhasználási területek: rovarcsípés (bőrkenegetés), a köröm és a körömágy minőségének javítása, a hajnövekedés serkentése (az Audiron-t a fejbőrbe kell belemasszírozni). Mivel a készítménynek fertőtlenítő hatása van, hígított formában, szórófejes flakon segítségével fertőtleníthetjük vele a környezetünket. Hölgyeknek segítséget nyújt a nemi szervek viszketése, valamint hüvelyfolyás esetén (a készítményből csepegtessünk a tamponra).

A vastagbél pályájának befolyásolása
A hagyományos kínai orvoslás (hko) tanai szerint az Audiron jótékonyan hat a vastagbél pályájára, azaz segítségével befolyásolhatjuk a hozzá köthető problémákat:
fogfájás, gégeduzzanatok, szemszárazság, orrfolyás, a váll elülső részén és a felkarban jelentkező fájdalom vagy a mutatóujj fájdalma. A füllel összefüggésben pedig a készítmény előnyösen hat a hallászavarokra, a fogszuvasodásra, esetleg a fogak hideggel szembeni érzékenységére. Segít regenerálni a középfül nyálkahártyáit, az Eustach-kürtöt, a száj és az orrüreg nyálkahártyáit, az ínyt, sőt a bőrt is.

 

Alkalmazása:

 

 • Gyulladásellenes, vírusellenes és regeneráló hatású;
 • Kiváló kiegészítő készítmény a hallójárat-gyulladás és a középfülgyulladás kezelésében, főleg gyermekeknél;
 • Segít fülfájáskor a lázzal járó gyermekbetegségekben;
 • Némely esetekben előnyösen hat a halláskárosodásra, fülzúgásra és fülcsengésre;
 • Fejfájáskor kenje meg vele a homlokát és a nyaki gerinc területét;
 • Hatékony a herpesz kezelésében (száj, nemi szervek és övsömör);
 • Fogfájás és a fogágy elfajulása (paradontosis) esetén az arcra és az ínyre kell kenni;
 • Segít a szemölcs és az akne kezelésében;
 • Fertőzéses megbetegedések és torokfájás esetén kenegesse a készítménnyel a garat környékét és a fül mögötti területet; ha náthás, használhatja az orrüreg tisztítására, és érdemes megkenni vele az arcát;
 • Jól alkalmazható gombás és allergiás bőrbetegségeknél, valamint gombás eredetű nőgyógyászati problémáknál;
 • Szoptató kismamáknak hatékony segítséget nyújt kezdődő mellgyulladásesetén;
 • Eredményesen kezelhető vele a gyulladt aranyér.

 

Adagolása

Az Audiront naponta többször, közvetlenül a sérült területen kell alkalmazni, vattapamacs segítségével. Esetleg bórvízzel hígítható (30 csepp Audiront tegyünk 100 ml bórvízbe). Fülgyulladás esetén dugjunk a hallójáratba 3 csepp Audironnal átitatott vattapamacsot.

Herpeszvírusok

A vírusok speciális csoportjáról van szó. A herpeszvírusok többfajta betegséget is okozhatnak, és képesek hosszú időn át megmaradni az emberi szervezetben. Ezért az általuk okozott betegségek hajlamosak a többszöri kiújulásra.

A herpeszvírusok mindenhol jelen vannak, és élete során a legtöbb ember kapcsolatba kerül velük. Betegségek azonban csak a gyenge immunrendszerű embereknél fejlődnek ki. Herpeszvírusok okozzák a száj és a nemi szervek körüli herpeszt (Herpes simplex), az övsömört, a bárányhimlőt (Herpes zoster, Varicella zoster), valamint a fertőző mononucleosist (Epstein-Barr). A fent felsorolt esetek mindegyikében javasolt az Audiron használata, a Pentagram® koncentrátumok és krémek alkalmazásával együtt.

Összetétele

Gyógynövénykivonatok: gólyaorrfű, útifű, fekete nadálytő, sédkender, nagy sarkantyúka, vadgesztenye, vérfű
Illóolajok és egyéb hatóanyagok: mirha és grépfrút olaj, mirhakivonat, almaecet, E-vitamin
Segédanyagok: hidrogénezett ricinusolaj

Comments are closed.

TOP