Imunosan

Imunosan

 

A természet leghatékonyabb egészségvédő anyagainak egyedülálló kombinációját tartalmazó, bioinformációs készítmény, amelynek alkotóelemei erősítik a szervezet (specifikus és nem specifikus) védekezőképességét. Mindemellett tudományosan igazolt hatásaik révén fontos szerepük lehet a daganatos megbetegedések megelőzésében és kiegészítő terápiájában.

Hétféle növényi összetevőt és kétféle gyógygombát tartalmaz, ötvözve az évezredes távol-keleti és az európai gyógymódok legjobb hagyományait a korszerű tudományos kutatások eredményeivel.

Alkotóelemei a következők: Astragalus, Ganoderma lucidum, Atractylodes macrocephala, szibériai ginszeng, közönséges fagyal, réti here, Agaricus blazei Murrill, zöld tea, Dangshen.

Használatával megakadályozhatjuk a fertőző betegségek kialakulását, illetve elősegíthetjük a fertőző és más betegségekből való gyorsabb felépülést, megelőzhetjük az újabb fertőzéseket és számos civilizációs betegséget.

Az Imunosan összetevői segítenek a daganatos megbetegedésekkel szembeni küzdelemben. Hozzájárulnak testi és lelki egészségünk megőrzéséhez és visszaszerzéséhez, erősítik a szervezet stresszel szembeni ellenálló képességét, mérséklik a fáradtságot. Megadják a szervezetnek szükséges életenergiát, és lassítják az öregedés folyamatát.

Az Imunosan – alkotórészei révén – elsősorban a lép, a vastagbél, a tüdő, a vese, a húgyhólyag, a máj, az epehólyag, a szívburok és a hármas melegítő energetikai pályáját harmonizálja.

 

Összetevőinek jótékony hatásai – külön-külön és egymást erősítve is – a következőképpen érvényesülnek:

 • Erősíti az immunrendszert, akut és krónikus gyulladásos megbetegedések esetében egyaránt (vírusok, baktériumok).
 • Kiválóan alkalmazható ismétlődő fertőzés esetén.
 • Pozitív hatású légúti, valamint emésztőrendszeri betegségek gyógyításában.
 • Felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát, a regenerációt, valamint a betegségek és műtétek utáni lábadozást.
 • Jótékonyan hat rákos megbetegedés esetén, és mérsékli a kemoterápiás, illetve sugárkezelés kellemetlen mellékhatásait.
 • Erősíti a máj és a vese működését, hozzájárul a vegyi szennyezettségnek és sugárzásnak kitett szervezet méregtelenítéséhez. Kiválóan alkalmazható abban az esetben, ha mérgező anyagok terhelik a szervezetet, ha valaki hosszú ideig gyógyszerek szedésére kényszerül, valamint sárgaság és mononucleosis esetén.
 • Előnyösen hat allergia esetén, különösen akkor, ha súlyos asztmás állapotról vagy bőrproblémákról van szó.
 • Segíti a bőr gyógyulását, jótékonyan hat különböző bőrbetegségekben (például ekcéma, kiütések, sömör).
 • Támogatja a vastagbél természetes mikroflórájának fenntartását, jótékonyan hat bélgyulladásban és felfúvódásra. Kiválóan alkalmazható hosszan tartó vagy ismétlődő antibiotikum-szedéskor, valamint bélbetegségekben.
 • Csökkenti a vércukorszintet, javítja a cukorbetegek egészségi állapotát.
 • Mérsékli a vér koleszterin- és zsírszintjét, ezáltal csökkentve a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának veszélyét (érelmeszesedés, infarktus, szélütés).
 • Normalizálja a vérnyomást – akár alacsony, akár magas vérnyomásról van szó.
 • Javítja a közérzetet, a szervezet általános egészségi állapotát, energiát ad a testnek gyengeség, testi vagy lelki kimerültség esetén, ezért használata a stressznek és nagyfokú terhelésnek kitett személyeknek különösen javasolt.
 • Előnyösen befolyásolja a termékenységet és a libidót, hozzájárul a zavartalan szexuális élethez.

 

ÖSSZETÉTELE:

Astragalus (csüdfű)
Fokozza a betegségekkel és a gyengeséggel szembeni ellenálló erőt, védi a szívet és az ereket, felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát, tisztítja a májat és a vesét, életenergiát ad, és segít megszüntetni a fáradtság érzését. Melegítő sajátságú, Jang- és energiatonik, értékes vizelethajtó, javítja az emésztést, kiegyensúlyozza az összes belső szerv energiáját. Dr. Michael Tierra neves amerikai gyógynövényszakértő rák ellen ajánlott, vértisztító teakeverékének egyik alkotórésze.

Ganoderma lucidum
Ez a távol-keleti gyógygomba erősíti az immunrendszert, gátolja a rákos sejtek osztódását, méregteleníti és regenerálja a májsejteket, jótékonyan hat az allergiával és a gyulladásokkal szemben, védi a szívet és az ereket, lassítja az öregedés folyamatát. ,,Hatóanyagai stimulálják a szervezet immunrendszerét, amelyek a daganatok keletkezését, növekedését, illetve szóródását gátolják minden káros mellékhatás nélkül. Igen kedvező lehet a daganat sebészeti eltávolításával, besugárzással és kemoterápia alkalmazásával a polysaccharidok hatása. Feltétlen említést érdemel, hogy Japánban a polysaccharidok egyik hatóanyaga regisztrált, hivatalosan alkalmazott tumorellenes gyógyszer.” (prof. dr. Fachet József, rákkutató, imunológus)

Atractylodes macrocephala
Ez a növény erősíti a gyomor, a lép, a hasnyálmirigy és a vese működését, fokozza a szervezet energiatartalékait. Megakadályozza a víz felhalmozódását a szervezetben, elősegíti a felesleges vízmennyiség kiürülését, ráadásul mindez anélkül történik, hogy a növény közvetlenül a vese szűrletképző működésére hatna, ezért a vese nem merül ki, mint néhány más vizelethajtó esetében (dr. Tierra). Jótékonyan hat ödémaképződés esetén, gátolja a túlzott izzadást. Az Astragalushoz hasonlóan ugyancsak Jang- és energiatonik, melegítő hatású gyógyfű.

Szibériai ginszeng vagy tajgagyökér (Eleutherococcus senticosus)
A legalaposabban kutatott gyógynövények egyike, ugyanakkor Kínában dokumentálhatóan 2000 éve használják a hagyományos orvoslásban. A legjobb orvosságnak tekintik az álmatlanság ellen (prof. dr. Petri Gizella). Szintén Jang-, energia- és szívtonik (dr. Tierra). Erősítő, egyszersmind nyugtató hatású. Javítja az erőnlétet (erős adaptogén), ösztönzi az ivarmirigyek működését, védi a szívet és az ereket, segít megszüntetni a fáradtság érzését, és javítja a lelkiállapotot. Segíthet mind alacsony, mind magas vérnyomás esetén. Olyankor is hasznos, amikor a (Panax vagyis koreai) ginszenget túlságosan serkentő, stimuláló hatásúnak tartják.

Közönséges fagyal (Ligustrum vulgare)
Gyulladásellenes és fertőtlenítő hatású növény, hozzájárul a szabad gyökök sejtpusztító hatásának közömbösítéséhez, erősíti a gyomorműködést.

Lóhere, réti lóhere (Trifolium pratense)
Hasznos lesoványodásra, mellteának, a hörgők és a gyomor zavarainál, fehérfolyás esetén (Varró Aladár Béla gyógyszerész). Gátolja a rákos sejtek osztódását, eltávolítja a szervezetből a méreganyagokat, védi a szívet és az ereket, szabályozza a női nemi hormonok szintjét a szervezetben. Dr. Tierra rák elleni, vértisztító teakeverékének alkotórésze.

Agaricus blazei Murrill
A Távol-Keleten közismert, népszerű gyógygomba. Erősíti az immunrendszert, segít megelőzni a civilizációs betegségek kialakulását. Gátolja a rákos sejtek osztódását, mérsékli az allergiás reakciókat, védi a májat, a szívet és az ereket. Az Agaricusra is vonatkozik Fachet professzornak a Ganoderma hatásainak ismertetésekor, fent idézett megállapítása, valamint az alábbiak: ,,A részletesebb, modern vizsgálatok, így a nemzetközi, valamint saját és munkatársaim kísérletei alapján bebizonyosodott, hogy ezen gombák többféle hatóanyagot tartalmaznak, amelyek együttes hatása vezet a szervezet daganatellenes védekezőképességének fokozásához. Ezek közül kiemelten tanulmányoztuk az említett gombák polysaccharidáinak (szénhidrát komponenseinek) így a glükánok, pl. lentinan, mannánok, glükomannán komplexek jelentőségét.” (prof. dr. Fachet József, rákkutató, imunológus)

Zöld tea (Camellia sinensis)
Antioxidáns és rákellenes hatású, erősíti az immunrendszert, védi a szívet és az ereket, javítja az emésztést, élénkítő hatásával megszünteti a fáradtság érzését. Cserzőanyag-tartalma dezinficiáló (fertőtlenítő) hatású, véd a fogszuvasodástól. Értékes flavonoidjai jelentős szerepet játszanak a véráramlás és a mikrocirkuláció javításában, az érfalak regenerálásában (prof. dr. Petri Gizella).

Codonopsis pilosula (Dangshen)
Támogatja az immunrendszert, fokozza az életerőt, erősíti a stresszel szembeni ellenálló képességet, megszünteti a fáradtság érzését, jótékonyan hat álmatlanság esetén, és javítja az étvágyat. A készítményben megtalálható egyéb gyógynövényekhez hasonlóan szintén Jang- és energiatonik. Hatása hasonló a koreai (Panax) ginszengéhez, de annál enyhébb, szelídebb, ezért naponta fogyaszthatják férfiak és nők is (dr. Michael Tierra).

A fent részletezett gyógynövények és gyógygombák mindegyike koncentrátum formájában – a hatásukat növelő bioinformációkkal együtt – megtalálható az Energy cég Imunosan termékében.

A bioinformációk olyan rezgések, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó, agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbe lépése megzavarja a negatív információk hatását, és elindul a visszaható regeneráló folyamat.

 

Adagolása

Naponta 2–3×1 kapszula, lehetőleg étkezés után.
Figyelem! Állapotos és szoptató nőknek nem ajánlott

A béta-glükánok természetes immunstimuláns szerepe:
A természetes gombakivonatok jótékony hatása az emberi szervezetre már több évtizede ismert, és napjainkban számtalan világhírű tudós látja bennük az új évezred egyik leghatékonyabb egészségvédő eszközét. A bétaglükánok olyan poliszacharidok, amelyek maximális aktivitásra sarkallják az immunrendszer sejtjeit (macrophágok, leucocyták, lymphocyták), vagyis képesek megerősíteni a test védekezőképességét a mikroorganizmusok által okozott betegségeknek már a kezdeti fázisában is. A szervezet megfelelő béta-glükán szintje felgyorsítja a sejtek természetes regenerálódásának folyamatát, lerövidíti a gyógyuláshoz szükséges időt, valamint lassítja az öregedés folyamatát. Hatására gyorsabban és nagyobb mennyiségben ürülnek ki a szervezetből a nemkívánatos anyagok (toxinok, allergének, az élelmiszerekből és gyógyszerekből származó vegyi anyagok). A béta-glükánok megsokszorozzák az alkalmazott gyógymód hatékonyságát (ez a hagyományos gyógymódok hatására is igaz). Végül, de nem utolsósorban energiával töltik fel a testet, segítenek megszüntetni a fáradtság érzését. Jótékony hatásukat ezért nagyra értékelheti mindenki, aki állandó fizikai vagy érzelmi stressznek van kitéve
Összetétele (Mennyiség egy kapszulában)
Astragalus (csűdfű)
Ganoderma lucidum
Atractylodes macrocephala
Szibériai ginszeng (Eleutherococcus senticosus)
Közönséges fagyal (Ligustrum vulgare)
Réti lóhere (Trifolium pratense)
Zöld tea (Camellia sinensis)
Agaricus blazei Murrill
Dangshen (Codonopsis pilosula)
70 mg
60 mg
60 mg
50 mg
40 mg
40 mg
30 mg
30 mg
20 mg

 

Comments are closed.

TOP