Archive for március, 2016

Kergesse el magától a tavaszi fáradtságot!

A tavaszi fáradság megjelenését azzal előzhetjük meg leginkább, ha a szervezetet megszabadítjuk a káros méreganyagoktól
Ön is úgy érzi, hogy paradox módon a tavasz közeledtével elvesztette életerejét, sokkal fáradtabb, és könnyebben megtámadja Önt a megfázás vagy a különböző vírusok? Akkor higgye el, hogy az ún. tavaszi fáradtság csapdájába került. A szakemberek szerint ez a szervezet leterheltségével, valamint azzal van összefüggésben, hogy a test nem jut elegendő napsugárzáshoz, mozgáshoz, valamint elengedhetetlenül fontos anyagokhoz, főleg vitaminokhoz.

Mit tegyünk hát, hogy legyőzzük a tavaszi fáradtságot vagy inkább, hogy az elő se jöjjön, és mi teljes erőnkkel élvezhessük a természet ébredését?

A tavaszi fáradság minden tavasszal a lakosság átlag háromnegyed részét sújtja. Ebben az időszakban ugyanis az emberi szervezetet nagymértékben megterhelik azok a méreganyagok, amelyeket a tél folyamán a testben felhalmoztunk. Már a régi időkben is a tavasz eljövetele előtt az emberek rendszeresen böjtöltek, és tavaszi tisztító kúrát tartottak Ezt ma már inkább méregtelenítésnek és regenerálódásnak nevezzük, de valójában ugyanarról van szó: amennyiben egészségesek szeretnénk lenni, akkor a tél alatt eltömődött szervezetünket alaposan ki kell tisztítani
.
Abban az esetben, ha a szervezet nem tudja időben méregteleníteni magát, az anyagcsere termékek fokozatosan leülepednek a zsírszövetekben, az ízületekben, valamint a test más részein. Enyhe gyulladások ütik fel a fejüket a bélrendszerben, amely már nem tölti be megfelelően a szerepét, ezért az elemek, vitaminok és további fontos tápanyagok felszívódása nem lesz megfelelő. Ebben az állapotban semmilyen nagy mennyiségű multivitamin adag nem segít rajtunk, mert ilyenkor már sérült a beépítés folyamata. A test sorvadni kezd, mert nem kapja meg a táplálkozáshoz szükséges anyagokat. Ezáltal más szervek is károsodást szenvednek, mivel köztük és a belek között kapcsolatrendszer áll fenn.cytosan_v

A magas humátanyag tartalmú készítmények elősegítik a testben felgyülemlett káros anyagok eliminálást. Ezek a kivételes hatású, természetes humát anyagok nemcsak hogy eltávolítják a szervezetből a káros anyagokat, de védik a sejteket, javítják azok oxigénellátását, külsőleg és belsőleg is képesek eltüntetni a gombákat, és megbízhatóan “kikapdosni” a különböző vírusfajtákat. Az egyik humát vegyületeket tartalmazó készítmény az Energy által gyártott Cytosan. Széles körben ható, tisztán természetes anyag tartalmú termékről van szó. A káliumhumáton kívül, amely több mint, negyven kelát kötésű kémiai vegyületet tartalmaz, szilimarin flavonoidot (védi és regenerálja a májsejteket) és a testnek energiát adó, fiatalító, valamint regeneráló hatású borostyánkősavat találunk benne.

Miért jó a hírlevél?

Mert nem marad le semmiről
Mert mindig tudja az akciókat
Mert nem felejti el a rendezvényeket
Mert érdekes
Mert csak

Hírlevél
Oldal ajánló
Ajánld az oldalt ismerőseidnek. Ird be az e-mail címét.

E-mail:

Galéria
mer
Aktuális rendezvények
2016. március
h K s c p s v
« feb   jún »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031