Home > Energy > Az Energy termékek és az ősi gyógymódok kapcsolata

Az Energy termékek és az ősi gyógymódok kapcsolata

Az Energy termékek, az allopátia és az ősi gyógymódok kapcsolata

Több ezer mérés, gyakorlati tapasztalat után elmondhatom, hogy nem találtam jobb termékcsaládot az Energynél, amely úgy lefedné az egész testet, funkcionálisan és oki szinten, úgy helyre tudná állítani az energia rendserünket. Mivel minden ember egy individuális lény, mindenki másként reagál a termékek fogyasztása során.

Vannak akiknél jelentkezik reverz tünet, vannak akiknél nem. Tudjuk, hogy a reverz tünet átmeneti rosszabbodás a termékek fogyasztása alatt. Azért vagyunk szaktanácsadók, hogy a fogyasztót tájékoztassuk a tünetek okairól, vagy ha arra szükség van, egy másik pentagram termékkel folytassuk a méregtelenítő kúrát.

Például: egy súlyos szívprobléma esetén lehet, hogy a Korolen fogyasztása alatt nagyon erős reverz tünet jelentkezhet, amikor abba kell hagyni a Korolen szedését és meg kell nézni, hogy a szív gyűlölet miatt betegítette meg – ebben az esetben Regalent adok –, vagy a félelem, szorongás miatt – akkor Renolt adok -.

Régi magyar mondással élve, mindig kezdjük a kályhánál! Biztos sokan hallották, hogy a testi fájdalmakat, bőrpanaszokat, nem külsőleg, hanem belsőleg kell gyógyítani. Én azt mondanám, nem csak belsőleg, külsőleg is kell gyógyítani.

Melegen ajánlom a számunkra nem tapintható energiapályák tisztítását szolgáló pentagram termékeket, Cytosan, Drags Imun stb. mellett alkalmazzuk a bőrünk felületén tapintható meridiánok, akupunktúrás pontok tisztításához a krémeket, és a Balneol fürdőolajat. Azt is tudomásul kell venni, hogy a súlyos, krónikus betegségeket, már olyan hiánybetegségek követik, melyek esetén más allopatikus termékek alkalmazására is szükség van.

Például: Máj, emésztőrendszer zavara esetén vitaminhiány lép fel, a vékony és vastagbél felszívódási zavarai aminósav, nyomelem hiányt, az inzulincsapda (szénhidrátok lebontásának zavara) elhízást eredményez.

– Az Energy termékek nem csak a gyógyszerekkel férnek meg kiválóan, de más allopatikus termékekkel szinergista hatást fejtenek ki.

– A nyomelemek, ásványi anyagok pótlására kiváló a Fitomineral.

– De a vitamin családokat – különösen a Candida elszaporodása miatt a B vitamin családok – pótolni kell máshonnan.

Mivel az emberek nagy része candidiasisban szenved, a súlyosabb esetekben a rendelkezésünkre álló Korolen, Cytosan, Drags Imun mellett szükség van Teafaolaj kúrára. De még mindez nem elég, mert vissza kell pótolni a lactobacillusokat, melyek nélkül nincs egészséges élet a szervezetünkben. Erre is megvannak a legmegfelelőbb termékek.

– Biztos hallottak a Crohn*-betegségről (regionális bélgyulladás).

Többnyire a vékonybél alsó szakaszának idült, gyulladásos betegsége, néha azonban a vastagbélben is előfordulhat. Változó mértékű hasi fájdalommal, véres és gennyes széklettel járó állapot. A fellángolásos és a nyugalmi időszakok gyakran váltják egymást.

Ebben az esetben a gyógyuláshoz vezető út szinte elképzelhetetlen aminósav, és Lactobacillus acidophilus nélkül. A Korolen akkor tudja a vékonybélre csodálatos hatását kifejteni, ha a két allopatikus terméket esetleg az Aloe Vera gélt mellérakjuk.

– Ha szeretnénk a gyógyulás folyamatát felgyorsítani, a test szenvedését enyhíteni, alkalmazzuk az akupunktúrás pontokon a moxa, köpöly, gyertya fortélyait, ami nagyon könnyen elsajátítható. A masszázsterápiák, már hab a tortára.

– Soha ne feledkezzünk meg a táplálkozásterápiáról. Tudni kell “Az vagy amit megeszel.” Egy súlyos beteg – legyen az PCP, rák, cukorbeteg, vagy elhízott NE EGYEN: fehér kenyeret, fehér lisztet, sajtot, tejet, tejfölt, CUKROT. Ezek a fehér mérgek!!

– A CSODA NEM A GYÓGYÍTÓ, HANEM A BETEG, aki tud változtatni táplálkozási szokásain, önpusztító indulatain, érzésein, és hajlandó azt a kúrát végigcsinálni, amelyről itt írtam, ami erős hitet, akaraterőt, kitartást és hosszú időt igényel. Mert tudni kell “kibetegedni”, ha nem is addig tart, mint megbetegedni, de napokat, éveket vesz igénybe.

– Fontos azt is tudni, hogy egy erőteljes méregtelenítő fogyasztó kúra után, a legmegfelelőbb termék az Energy, hogy az alkatilag gyenge (genetikailag gyengébben működő szerv és meridián) karbantartásáról gondoskodjunk amíg élünk, ami azt jelenti, hogy az adott szerv aktív idejében vegyünk be 3 csepp Energy terméket – 3 hét, 1 hét szünet betartásával -. Igaz hitet, kitartást és akaraterőt kívánok a rátok váró feladathoz.

Csanádi Mária, természetgyógyász, Energy szaktanácsadó

Comments (Close):1

Leave a Reply
  1. Bodó Melinda 12/06/05

    Nagyszerű cikk,érdemes figyelmesen olvasni

TOP