Home > Energy > Gyakori kérdések!

Gyakori kérdések!

Gyakori kérdések a készítményeink használatával kapcsolatban:

  • Használhatóak az Energy készítményei antibiotikumokkal együtt?

– Igen. A Vironal, Flavocel, Flavocel D, Grepofit, Grepofit drops, Cistus incanus, Annona forte  használatával jobb hatás érhető el a kórokozókkal szemben, és a Probiosan, Probiosan Inovummall kiküszöbölhető az antibiotikumok negatív hatása.

  • A gyermekem még csak 2 éves, használhatja a készítményeket?

– Általában az Energy készítmények és egyéb táplálék kiegészítők használata 3 éves kortól javasolt. Abban az estben, ha ennél kisebb korban szeretné gyermekének adni a készítményeket, konzultáljon szaktanácsadóval.

  • Vannak az Önök készítményeinek mellékhatása? Amennyiben igen, milyenek?

– A mellékhatás azt jelenti, hogy betegséget lehet kapni valamitől. Készítményeink száz százalékban természetes összetevőkből állnak, és az alkotórészek mennyiségi aránya kicsi, ezért nincsenek mellékhatásaik. Gondot az jelenthet, ha a felhasználó allergiás valamelyik komponensre. Ilyen nagyon ritka esetben egy szaktanácsadó felkeresése javasolt.

  • Hogyan használjam a koncentrátumokat akut esetekben?

– Heveny állapotokban nagyobb adagot: 3-szor 5 cseppet, 3-szor 9 cseppet szedhet. Influenza esetén akár 2 óránként 5 cseppet is bevehet sok folyadékkal. A gyakoriságot kell inkább ésszerűen növelni, nem a mennyiséget.

  • Hogyan alkalmazzam őket krónikus megbetegedésekkor?

– Krónikus állapotok, gyermekek és idősek esetében javasolt a kisebb adag, 2-szer 2 csepp, 3-szor 3 csepp.

  • Miért kell az üvegcse tartalmát 21x felráznom, és mi történik, ha eltévesztem a számolást?

– A készítmény felrázása azért fontos, mert ezzel dinamizáljuk az összetevőket, és biztosítjuk a növényi elemek tökéletes összekeveredését. Nem történik semmi baj, ha az üvegcsét nem pont 21x rázza fel.

  • Hígíthatom a készítményeket vízben (teában, kávéban)?

– Tekintettel arra, hogy készítményeinkben bioinformációk vannak, némelyik hígítható vízzel, esetleg gyenge teával. Más folyadék erre a célra nem alkalmas, mert tönkreteszi a készítmények hatását.

  • Alkalmazhatok több készítményt is egy időben?

– Célszerű a Pentagram készítményből egyet használni, hozzá lehet kombinálni más cseppet, vagy a kapszulákból akár négyet is. Regalent és Renolt együtt nem ajánlott alkalmazni. A kombinációk mindig hatékonyabbak, mint ha valaki csak egyfélét szed. Részletekért forduljon a tanácsadójához.

  • Hogyan járjak el abban az esetben, ha már régóta használom a Korolent, de közben influenzás leszek, amikor is inkább a Vironalt kellene alkalmaznom?

– Azt javasoljuk, hogy hagyja abba a Korolen használatát, és kezdje el a Vironal alkalmazását, amely akut esetekben nagyobb adagokban és gyakrabban szedhető. Ha elmúlt a fertőzés, térjen vissza a Korolenhez.

  • Mi történik, ha növelem a javasolt adag mennyiségét?

– A Pentagram készítményei erős koncentrátumok, ezért nincs értelme nagyobb adagokban fogyasztani őket. A javasolt maximális adag 3-sor 9 csepp, kapszulákból 3-szor 1 db, Fytomineralból és Flavocel D-ből 3-szor 10 csepp. Ennél többet csak szaktanácsadó javaslatára ellenőrzés mellett szedhet.

  • Használhatom a készítményeket terhesség alatt?

– Terhesség, szoptatás alatt használható készítmények: Fogkrémek, krémek, fürdősó, Audiron, Piedin, Spiron, Caralotion, Flavocel, Fytomineral, Probiosan, Vitamarin, Skeletin.

  • Szedhetek fogamzásgátlót, miközben használom a Gynexet?

– Igen.

  • Állatoknak is adhatók az Energy készítményei?

– A készítményeket állatok is fogyaszthatják. Ezt az állattartók, állatorvosok, és a gazdik tapasztalatai alátámasztják, legyen szó akár egészségügyi probléma kezeléséről (vesebaj, emésztési zavarok, fertőzések, ásványi anyag hiány, stb.), akár a különböző versenyek alatti teljesítménynövelésről.

Összeállította: Kotriczné Szilágyi Judit, kineziológus, Energy szakoktató

 

Comments are closed.

TOP