Home > Általános Ismeretek | Energy > A Cytovital krémmel elérhető közelségbe kerülhet a fiatalság

A Cytovital krémmel elérhető közelségbe kerülhet a fiatalság

A Cytovital krémmel elérhető közelségbe kerülhet a fiatalságcitovital

A finom bioinformációs krém, a Cytovital, a Föld energiái közé tartozik ugyanúgy, mint a Gynex gyógynövény koncentrátum. A Föld szimbolizálja a nedvességet, a védelmet és a táplálást, a Cytovitalnak is ugyanolyan minősége van. Biztosítja a bőr számára a regenerációjához szükséges anyagokat, védi a káros hatásoktólés biztosítja az olyannyira szükséges nedvességet. A Cytovitalnak hála, az Ön bőre nemcsak fiatalosan nézhet ki, hanem egészséges is lehet.

A sejtek megfiatalítása és regenerációja:

Valószínű, hogy a Cytovitalt leginkább azért értékelik, mert kifejezetten regenerálja, és láthatóan megfiatalítja a bőr sejtjeit. Ideális nappali és éjszakai krém, ami a ráncok kialakulása ellen hat. Véd az UV sugárzás és a szabad gyökök hatásai ellen, és ráadásul képes a bőrt megfelelően hidratálni. A Cytovital az összetételének köszönheti ezeket a tulajdonságokat. A vitaminokon és az illóolajokon kívül főként borostyánkősavat tartalmaz, amelyet már évezredek óta tiszteletnek örvend megfiatalító hatása miatt. A Cytovital tartalmaz még gombakivonatokat, amelyek a sejtek védelmét szolgálják különféle típusú sugárzásokkal szemben (ezért jó a Cytovitalt használni napsütéses napokon és szoláriumozás után), és nem utolsó sorban vanília, levendula, gyújtoványfű kivonatot, amik jelentősen befolyásolják a krém regenerációs képességeit.

Bizonyosan örömet szerez bőrének, ha legalább hetente egyszer nem sajnál tőle egy intenzív regenerációs arcpakolást. A bőrt először tisztítsa meg vízből és Protektinből készített híg emulzióval, és csak azután vigye fel a vastagabb Cytovital réteget, ideális esetben néhány csepp Fytominerallal keverve. Ezt a regenerációs pakolást hagyja hatni minimum 15-20 percig, azután öblítse le langyos vízzel, kenje be a bőrét vékony réteg Cytovitallal és azután nézzen a tükörbe… Van különbség.

A hormonrendszer szabályozása:

A Cytovital másik fontos tulajdonsága, hogy képes harmonizálni a hormonrendszert közvetlenül a bőrön keresztül. Ezt a tulajdonságát a krém a gyógynövénykivonat tartalmának köszönheti (vanília, salamonpecsét, gázló (Hydrocotyle) szecsuán bors, ánizs). Nagyon jól rendbe tudja hozni a pajzsmirigy és a mellékpajzsmirigy működését, de más endokrinológiai szervekét is. Jó tapasztalatai vannak például a Cytovitallal azoknak a nőknek, akiknek fájdalmas vagy rendszertelen a menstruációjuk, vagy akik a cikluselőtt mellfájdalmakban szenvednek. A Cytovital külsőleges használata a Gynex belsőleges használatával együtt ebben az esetben ideális kombináció. Már sokszor bevált a cikluson kívüli erős vérzéssel, vagy a méhen illetve a petefészkeken lévő cisztákkal kapcsolatos, diagnosztikailag bizonytalan esetekben. Ez a krém jó hatással van a cukorbetegségben szenvedőkre, akiknek problémáik vannak a nagyon vékony és száraz bőrükkel.

Forradások és cellulitisz:

A Cytovital bevált a legkülönfélébb bőrkinövésekre, elsősorban a forradásokra is. A forradásos szövetre a salamonpecsét és a levendula kivonata hat. A Cytovital használatával a bőr kisimul és regenerálódnak mélyebb rétegei. Annak köszönhetően, hogy a mélyebb rétegekben hat, használható a krém az obligát női probléma – a cellulitisz megoldására is.

Gyulladás- és rákellenes hatás:

Az édesgyökér, gyömbér és sárkánycserje kivonat tartalma biztosítja a Cytovital gyulladásellenes hatását, minek következtében kiválóan alkalmas minden gyógyuló seb, var és horzsolás kezelésére, amelyeknél feltételezzük, hogy nyomot hagyhatnak maguk után forradás formájában.

Meg kell említenünk a Cytovital rákellenes hatását is a magas tőzeg és gyógyító gombakivonat tartalmánál fogva. Kiegészítőként javasolt használni a rák gyógyítása során, a besugárzáskor és a kemoterápia alkalmazási helyein. Különösen alkalmas a mell- és a méhrák esetében.

 

Mgr. Tereza Viktorová

, , , ,

Comments are closed.

TOP