Home > Energy > A King-Kong koncentrátumról

A King-Kong koncentrátumról

Tudnivalók a King-Kong-ról

Az Energy cég bioinformációs készítményei több szinten, egy időben hatnak az emberi szervezetre. Amíg a hatóanyagok a testünkben zajló folyamatokat, illetőleg szerveinket közvetlenül befolyásolják, addig az információs elemek a biorezonancián keresztül közvetve szüntetik meg a megbetegedés okait az információs mezőben.

A King Kong széles körben alkalmazható, bioinformációs, regeneráló, anabolikus hatású készítmény. A fitoterápia, a pszichotronika, a kristályterápia, valamint a biorezonancia legújabb ismeretei alapján fejlesztették ki. Ezt a magas koncentrációjú terméket (30 ml = 400 ml klasszikus kivonattal) speciális technológiával állították elő. Nem tartalmaz sem alkoholt, sem pedig cukrot, ezért cukorbetegek is használhatják.king_kong_v

Elsősorban a tüdő, a szív, a vese, a húgyhólyag, az irányító pálya, az ínizompálya, az epe, a vastagbél, a lép, az ún. Jin és Jang összekötő pálya, valamint a három sugárzó energetikai pályáját befolyásolja. Ezáltal jótékony hatást fejt ki azokra a problémákra is, amelyek ezen pályákon található szervek elégtelen működéséből erednek. Olyan készítményről van szó, amely a testmozgással összekötve segít a fogyásban, erőt és energiát kölcsönöz a szervezetnek, illetve tisztává teszi az elmét, amivel támogatja az ember döntéshozatali képességét.

A mozgás a legjobb elixír testünk megfiatalítására. Az embernek egész életében jó fizikai kondícióban kellene tartania magát. Az egészség, a test szépsége, a harmónia és egy kis természetes intelligencia az életben való boldogulás alapja. A testi és szellemi fejlődésnek harmonikusnak kell lennie, ellenkező esetben az egyik összetevő gátolná a másik öszszetevő fejlődését. A jó fizikai kondíció nem csak a nagyobb fizikai teljesítményre tesz képessé, hanem a soron kívüli nehézségek elviselésére is, amit a betegségek, sérülések vagy súlyos szellemi stresszokoz. Ha az ember nem mozog, a gerinctartóizmai lelankadnak és elernyednek. Az ernyedt izmok lehetővé teszik, hogy a csigolyák helytelen pozícióba csússzanak és nyomják a gerincvelőből kiálló idegeket. A negatív következmények azután hatással lesznek az egész testünkre.

A mozgáshiány, valamint a túlzott állati fehérje és cukor fogyasztás megterheli a vesét, savtúltengést idézhet elő a szervezetben, illetőleg ennek következtében a csontok veszíthetnek mésztartalmukból és könnyen törhetővé válnak. Ezért az idő múlásával folyamatosan romlanak az létfontosságú funkciók, és a test veszít energiájából. A szervezetben felhalmozódik a felesleges zsír, csökken az ember ellenálló képessége, és ilyenkor úgy érezzük magunkat, mint egy lemerült akkumulátor. Egyetlen megoldás marad el kell kezdeni mozogni!

sport_kifesto_8_kifesto1_huAz ember a harmincadik éve után határozottan nem ócskavas. Aki megszívlelte a mozgásra vonatkozó tanácsot, vitalitásban bármelyik fiatalabb kortársát felülmúlja. A testmozgás felgyorsítja a légzés ritmusát és növeli az energiakapacitást. A gyakorlatok elvégzése után ugyan csökken az energiánk, ám a pihenést követően több energiával bírunk majd, mint azelőtt. Az energiakapacitás növelése a szervezet természetes védekező folyamata a további terheléssel szemben. Akinek van energiája, van mindene ez a mottó az egészségünk alapja!

A King Kong pozitív hatásai közé sorolható továbbá az öregedés folyamatának lelassítása.

A King Kong rendszeres használata még idős korban is visszaadja a férfiasságot és vitalitást. A King Kongban levő növények, főleg a smilax ugyanis egy sor ún. szteroid szaponint tartalmaznak.

A smilax növényi anyagai a férfiaknál stimulálják a tesztoszteron termelést. Ez a fajta hormon a legfontosabb férfi hormon, amely alacsony koncentrációban a nők testében is megtalálható. A tesztoszteron elősegíti az izomtömeg és a szexuális aktivitás növekedését.

A sportban való kihasználhatósága

Az anabolikus szteroidok használata a sportban már az 50-es évek első felében is általánosnak számított. Ezek az anyagok felgyorsítják a teljesítménynövekedést. A testépítésnél, valamint más ehhez hasonló sportágaknál pedig elősegítik az izomtömeg gyorsabb növekedését. Az anabolikus szteroidok többsége tesztoszteron származék. Ezek pozitívan, ám egyben negatívan is hathatnak az emberi szervezetre.

Néhányan úgy reagálnak egy kis adag szteroidra, mint mások a nagy adagra. Ennek oka a táplálkozásmódban és a genetikában keresendő. Valaki azért izmos, mert ilyen a genetikai felépítése, más pedig azért, mert több tesztoszteron receptor található a szervezetében, ezért jobban ki tudja használni ennek a fajta hormonnak az előnyeit.

A King Kong használatával természetes úton növelhető az izomtömeg – pl. a tesztoszteron receptok számának növelése a testben. A kutatások fényt derítettek arra, hogy a női hormonhoz – az ösztrogénhez – hasonló anyagok pozitívan befolyásolják a tesztoszterontermelést. Főleg a Gynexben levő speciális növényi anyagkeverék tartalmazza ezt az ösztrogénhez hasonlatos anyagot. A King Kong és a Korolen kombinációja szintén felgyorsítja a tesztoszterontermelést, és ezen kívül jótékonyan hat az izmok perifériás vérellátására. Az izomtömeg gyorsabb növekedésében a Ruticelit krém is a segítségünkre lehet. Edzés előtt kenjük fel a krémet azokra az izmokra, amelyeket meg akarunk mozgatni, és ezzel biztosítjuk az izomzat megfelelő vérellátását, jobb táplálását, helyénvaló oxigénellátását, és végül, de nem utolsó sorban a gyorsabb növekedését.

Az izomtömeg gyorsabb növelésének érdekében használjon naponta 3×9 csepp King Kongot, ehhez vegyen hozzá naponta 3×5 csepp Gynexet, és a jobb perifériás vérellátás érdekében fogyasszon naponta 3×5 csepp Korolent.

A terméket úgy állították össze, hogy az teljes mértékig figyelembe vegye és kiegészítse a testépítők étrendjét. A King Kong javítja az anyagcserét, használatával gyorsabban lebomlik a zsír, és a tesztek alapján a sportolók az erőteljesítményre gyakorolt kiváló hatásról számoltak be. A készítmény továbbá javítja a koncentrációt a testgyakorlás és a mozgáskoordináció során. A készítmányben levő növényianyagoknak enyhe anabolikus, vizelethajtó és méregtelenítő hatásuk van és eliminálják az anabolikumok negatív hatását. Elősegítik az izomtömeg növekedését, a porcok táplálkozását és minőségét. Használatukkal az ember könnyen leküzdi a megnövekedett fizikai terhelést és maximális teljesítményt nyújt. A bioinformációk pedig hatványozzák a jól kiegyensúlyozott növényi kompozíció regeneráló hatását.

Néhány gyógynövény az összetevők közül:

Muira puama: természetes anabolitikum és afrodiziakum. Energiát ad a testnek. Tonizálja és harmonizálja a hormonrendszert. Pozitívan befolyásolja a központi idegrendszer és a vese működését.

Cedonopsis pilesula: anabolikum és tonizálószer. Energiát kölcsönöz a szervezetnek, antibakteriális hatású, egészében erősíti a szervezetet.

Zanthaxylum piperitam: anabolitikum, antibakteriális és vírusellenes hatású. Javítja a központi idegrendszer tevékenységét, regenerálja a májat, hasnyálmirigyet, és pozitívan befolyásolja a szívműködést. Regenerálja a porcokat.

A King Kong jótékony hatását és ízét ezenkívül kiegészíti az éterolajak speciális keveréke, illetőleg a védő és regeneráló hatású, biológiailag aktív anyagok csoportja.

A King Kong továbbá olyan bioinformációs ásványokat is tartalmaz, mint pl. a rézpirit, szfalerit, tejes opál, mészpát, stb.

Felhasználás

A gyógynövények és bioinformációk együttesét fel lehet használni az erőteljesítmény növelésére, testgyakorlással együtt az izomtömeg növelésére és a katabolikus folyamat kialakulásának visszaszorítására, a csontok, porcok, a bőr állapotának javítására és védelmükre, túlzott napozás esetén, fogyókúra során zsírégetésre, általános fáradtság esetén, pszichikai terhelésnél, csökkent sexuális aktivitás esetén, pszoriózisnál, egyes ekcémák esetén, sérülések utáni állapotok rehabilitációjánál, izom atrofiáknál, izületi bántalmak esetén, a belek, a vese, a hugyhólyag megbetegedései esetén, különböző gyulladásos állapotoknál, a hormonrendszer harmonizálása érdekében, de a szifiliszes, kondiomatikus és leprás megbetegedéseknél is. A méregtelenítő hatás javítja a sejtek és a vér tisztaságát. A növényi anyagok jó hatással vannak a dohányosok tüdejére.

, , ,

Comments are closed.

TOP